خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

هشدار توئیتر به کاربرانی که آرزوی مرگ ترامپ را دارند!

• نویسنده موضوع Ghasam.H
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 176
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
به گزارش خبرنگار حوزه اخبار د*اغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، دو روز پیش بود که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در پیامی در حساب کاربری توئیتر خود از مثبت شدن تست کرونای خود و همسرش خبر داد. او در این پیام نوشت تست کووید-۱۹ بانوی اول آمریکا و من مثبت شد، ما فورا قرنطینه و روند بهبودمان را شروع می‌کنیم، ما با هم از پس این (بیماری) برخواهیم آمد!

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
اما خبر ابتلای رئیس جمهور آمریکا به ویروس کرونا با واکنش متفاوت کاربران همراه بود. برخی از کاربران مخالف او با شنیدن خبر ابتلای رئیس جمهور آمریکا به کرونا در شبکه‌های اجتماعی برایش آرزوی مرگ کردند. یکی از شبکه‌های اجتماعی که کاربران مخالف ترامپ در آن در این زمینه به شدت فعال شدند توئیتر بود. این اقدام برخی کاربران موجب شد تا توئیتر اقدام به تعلیق حساب کاربری آن‌ها نماید. توئیتر اعلام کرد کاربرانی که پس از ابتلای رئیس جمهور آمریکا به کرونا برای او آرزوی مرگ کنند حسابشان تعلیق خواهد شد.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
این شبکه اجتماعی به سیاستی اشاره کرد که طبق آن از ماه آوریل حساب کاربری کاربران را به دلیل اظهاراتشان در مورد رئیس جمهور آمریکا به حالت تعلیق در می‌آورد. سیاست‌های توئیتر اجازه می‌دهد کاربران را بخاطر رفتار‌های توهین آمیز آن‌ها از جمله ارسال محتوایی با مضمون آرزوی مرگ برای افراد یا آسیب جدی بدنی یا بیماری کشنده علیه یک فرد.

در لیست رفتار‌هایی که از آن به گفته توئیتر به عنوان رفتار توهین آمیز محسوب می‌شود «آرزوی مرگ برای فردی که دچار یک بیماری جدی شده است» قرار دارد.

بالا