خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • چاپ کتاب های رمان، شعر و دلنوشته به مدت محدود کلیک کنید

پزشکی و سلامت مولتی ویتامین هایی که ایمنی ب*دن را افزایش می دهد

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 275
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

05:49:53 AM

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
مولتی ویتامین هایی که ایمنی بدن را افزایش می دهد

ب*دن به واسطه سیستم ایمنی، در برابر میکرب ها و سایر عوامل بیگانه از خود محافظت میکند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
سیستم ایمنی از عملکرد به دو دسته اختصاصی و غیر اختصاصی تقسیم می شود. سیستم غیر اختصاصی در برابر کلیه عوامل بیگانه یکسان عمل میکند و تفاوتی در دفاع در برابر آنها وجود ندارد. پو*ست یکی از اجزای این سیستم بوده که از ورود پاتوژن ها به ب*دن جلوگیری میکند. دفاع اختصاصی در برابر هر میکرب و پاتوژن، پاسخ اختصاصی صادر میکند و با شیوه خاث در برابر آنها محافظت میکند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
نحوه دفاع ب*دن در برابر میکرب ها و سایر عوامل بیگانه

دفاع اختصاصی از دو جز سیستم ایمنی هومورال و سلولی تشکیل شده است. ایمنی هومورال به واسطه تولید آنتی بادی، بیشتر با باکتری ها مقابله می کند و این در حالی هست که ایمنی سلول مستقیما به عوامل بیگانه حمله میکند و بیشتر در برابر ویروس ها از ب*دن محافظت می کند. شرایط داخلی ب*دن و تغذیه بر عملکرد سیستم ایمنی اثر گذاشته و سبب تقویت آن میشود. در شرایط بیماری نیاز ب*دن به ویتامین ها و مواد معدنی تقویت کننده سیستم ایمنی بیشتر می شود. شرایط داخلی ب*دن و تغذیه بر عملکرد سیستم ایمنی اثر گذاشته و سبب تقویت آن میشود.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
  • ویتامین سی

افزایش ایمنی بدن

ویتامین سی از جمله ویتامین هایی هست که مصرف آن توصیه می شود. مرکبات غنی از ویتامین سی می باشد. مطالعات نشان داده است که مصرف ویتامین سی، حتی در افرادی که ایمنی نرمال دارند، از بروز بیماری های عفونی و عفونت ریه و...جلوگیری می کند‌. توصیه میشود افرادی که میزان کافی ویتامین سی، از رژیم خود دریافت نمیکنند، در ایام بیماری و اپیدمی ها از مکمل های خوراکی ویتامین سی استفاده کنند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
  • ویتامین ب 6

ویتامین ب 6 یکی دیگر از ترکیباتی هست که از طریق افزایش تکثیر سلولهای ایمنی، سیستم ایمنی را تقویت میکند‌. پژوهش ها نشان داده است که این ویتامین سبب کاهش مارکرهای التهابی می شود.این ویتامین در ماهی وجود داشته و مصرف مکمل آن در افراد سالخورده و کودکان توصیه میشود.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
ویتامین ای

ویتامین ای یک آنتی اکسیدان قوی بوده و سبب کاهش واکنش های اکسیداتیو میشود و از این طریق به بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک میکنند و پاسخ آن به عوامل مخرب را افزایش می دهند‌. دانه های روغنی، ماهی و..منبع غنی از ویتامین ای هستند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
  • روی

روی از جمله ترکیباتی هست که نقش آن در تقویت سیستم ایمنی مورد توجه هست. سطح پایین روی سبب کاهش تولید لنفوسیت های خون شده و همچنین میزان التهابات سلولی را افزایش می دهد. مصرف مکمل های حاوی روی، در بیماریهای ویروسی توصیه می شود.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
  • کورکومین

کورکومین ماده موثره زرد چوبه بوده و مطالعات نشات داده است که با خاصیت ضد التهابی قوی که دارد، می تواند در دفاع از ب*دن موثر واقع بشود

• پروبیوتیک ها

در سالهای اخیرمصرف پروبیوتیک ها به منظور تقویت سیستم‌ایمنی مورد توجه قرار گرفته است‌. پروبیوتیک ها حاوی میکدو ارگانیسم های زنده مفیدی هستند که مانع رشد عوامل پاتوژن مهاجم شده و سد دفاعی ب*دن را تقویت می کنند.

بالا