خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

پزشکی و سلامت آیا تظاهرات پوستی از نشانه های کروناست ؟

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 195
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
 آیا تظاهرات پوستی از نشانه های کروناست ؟

کوید 19 یک بیماری است که میتواند منجر به درگیری تنفسی شدید شود و گاهی مرگبار باشد. این بیماری بوسیله ویروس SARS coV2 ایجاد می شود. اولین مورد ابتلا انسانی دسامبر 2019 در چین اتفاق افتاد و عفونت به سرعت در سراسر جهان پخش شد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
چه کسانی مبتلا به COVID19 می شوند؟

این بیماری افراد با تمام گروه سنی را درگیر می کند. افراد مسن با بیماری زمینه ای همراه و افراد مبتلا به نقص ایمنی در خطر بیشتری برای بروز بیماری شدیدتر هستند. اگرچه افراد جوان و سالم نیز ممکن است به فرم شدید بیماری مبتلا شوند یا فوت کنند.

شایعترین بیماری های زمینه ای که منجر به بروز بیماری شدید می گردند شامل موارد زیر است :

• دیابت
  • بیماری های قلبی عروقی مثل فشار خون
  • بیماری انسدادی مزمن ریه

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
نحوه گسترش COVID19

ویروس در قطرات تنفسی افراد الوده وجود دارد که از طریق سرفه، عطسه، صحبت کردن و تماس با سطوح سایر افراد را الوده میکند. دوره نهفتگی بیماری در اکثر افراد 2 تا 10 روز است.

علایم COVID19

شدت این بیماری متفاوت است و برخی از افراد مبتلا علایمی پیدا نمیکنند. شایعترین تظاهرات بیماری شامل موارد زیر است :

• تب
  • سرفه
  • تنگی نفس
  • خستگی

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
علایم کمتر شایع :
  • درد استخوانی
  • ابریزش بینی
  • از دست دادن حس بویایی و جشایی
  • درد گلو
  • درد شکم
  • اسهال

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
تظاهرات پوستی

همانطور که اشاره شد علاوه بر تب، سرفه خشک و تنگی نفس COVID19 با رنج وسیعی از علایم مرتبط است ولی تظاهرات پوستی بیماران خیلی مورد بررسی قرار نگرفته است. راش های(دانه ها ) پوستی در بیمارن COVID19 کمتر شایع است و بروز ان شبیه سایر عفونت های ویروسی است. در حال حاضر گزارشات اولیه ای وجود دارد مبنی بر اینکه ضایعات پوستی ممکن است تظاهر دیگری از بیماری باشند و این تظاهرات پوستی در حدود یک پنجم از بیماران با COVID19 در ایتالیا مشاهده شده است. اگرچه بنظر میرسد که برخی از بیماران ممکن است علایم پوستی را تجربه کنند ولی هنوز هیچ راش اختصاصی مرتبط با بیماران COVID19 وجود ندارد و وجود راش با بیماری شدیدتر مرتبط نیست.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
بر طبق گزارشی از متخصصان پو*ست که در ایتالیا با بیماران COVID19 کار میکردند در یک گروه 88 نفره از بیماران با تست مثبت قطعی، بیست درصد علایم پوستی پیدا کردند که تقریبا کمتر نیمی از انها(44درصد ) در شروع بیماری و بعنوان تظاهر اولیه راش پیدا کرده بودند، درحالیکه بیشتر از 50 درصد انها تظاهرات پوستی را بعد از بستری شدن در بیمارستان پیدا کردند. در بین بیماران مبتلا شایعترین تظاهر پوستی (78 درصد موارد) دانه های ملتهب اریتماتو یا راش های قرمز تکه ای بود. تعدادی از بیماران کهیر و یکی از انها تاول هایی شبیه ابله مرغان پیدا کرده بود. تنه شایعترین مکان درگیر بود.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
خارش مختصر بود یا وجود نداشت و ضایعات معمولا در عرض چند روز بهبود پیدا می کردند. همانطور که اشاره شد تظاهرات پوستی با شدت بیماری مرتبط نبودند. این تظاهرات پوستی شبیه درگیری پوستی هست که در سایر عفونت های ویروسی شایع نیز رخ میدهد. مواردی از پتشی یا خونمردگی نیز در بیمار کوید گزارش شده است. راش و تظاهرات پوستی ممکن است با بیماری شایع دیگری اشتباه گرفته شود بخصوص اگر تظاهر اولیه بیماری باشد و بیمار فقط با راش مراجعه کند و این تظاهرات پوستی COVID19 ممکن است تشخیص بیماری را با مشکل روبرو کنند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
در خیلی از این موارد بعد از اینکه فرد علایم تنفسی پیدا میکند تشخیص COVID19 بررسی می شود. گزارشات مشابهی در امریکا نیز وجود دارد مبنی براینکه COVID19 میتواند با هرگونه تغییرات پوستی خاصی تظاهر پیدا کند. کوید 19 میتواند علایم انسداد عروق خونی کوچک را نیز بصورت پتشی و ک*بودی داشته باشد. بیماران با این علایم و کسانی که در تماس نزدیک با انها بودند نباید سرکار بروند و باید در خانه ایزوله شوند.

بالا