خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

پزشکی و سلامت تشخیص بیماری زود رس با غربالگری

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 179
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
تشخیص بیماری زود رس با غربالگری

غربالگری به معنای تشخیص یک بیماری خاص درافراد به ظاهر سالم و بدون علامت با استفاده از آزمایشات، معاینات یا سایر روشهاست که می تواند به سرعت و به راحتی در جمعیت هدف اعمال شود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
غربالگری به عنوان یک پیشگیری انجام می شود هدف از غربالگری تشخیص زودرس بیماری است تا به کاهش خطر بیماری کمک کند و یا بتوان درمان موثرتری برای بیماری به کار گرفت. به عنوان مثال، فردی که تست HbA1c را برای ابتلا به دیابت به عنوان بخشی از یک برنامه غربالگری انجام می دهد، می تواند مشخص شود که در معرض ابتلا به دیابت)پیش دیابت) است. تغییرات رژیم غذایی و اصلاح شیوه زندگی همراه با تست های منظم قند خون می تواند به افرادی که مبتلا به پیش دیابت هستند کمک کند و مانع از پیشرفت بیماری به دیابت نوع دو شود.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
چه کسی غربالگری می کند؟

برنامه های غربالگری متناسب با کسانی طراحی شده اند که احتمالاً بیماری در آنها شایعتر است و با تشخیص زودرس بیماری بیشترین سود را می تواند در آن کسب کند به این افراد جمعیت هدف گفته می شود. به عنوان مثال، هنگام بررسی غربالگری سرطان دهانه رحم، چندین عامل در انتخاب جمعیت هدف در نظر گرفته می شود از جمله:

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
مردان نمی توانند به سرطان دهانه رحم مبتلا شوند (دهانه رحم ندارند!) بنابراین فقط زنان آزمایش می شوند. زنان زیر 25 سال احتمال ابتلا به سرطان دهانه رحم کمتر است ، بنابراین اکثر خانمها از 25 سالگی برای سرطان دهانه رحم غربالگری می شوند. (این سن بسته به سابقه پزشکی و خانوادگی ممکن است برای برخی از خانمها متفاوت باشد). آزمایش غربالگری دهانه رحم سلول های غیر طبیعی دهانه رحم و همچنین ابتلا به زگیل تناسلی را بررسی می کتد ( که در بیشتر موارد سرطان دهانه رحم وجود دارد).

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
انوع تست غربالگری

انوع تست غربالگری شامل اندازه گیری کلسترول خون برای پیشگیری از آترواسکلروزیس، اندازه گیری قند خون برای تشخیص دیابت، نمونه برداری پاپ اسمیر از دهانه رحم، تست خون مخفی مدفوع، اندازه گیری psa برای تشخیص سرطان پروستات. البته از نوزادان در بدو تولد برای غربالگری از نظر بیماری هایی مانند فنیل کتونوری و هایپوتیروئیدی( کم کاری تیروئید) از پاشنه پا خون تهیه می شود تا در صورت وجود این بیماری ها، با درمان به موقع مانع از آسیب های جدی و ماندگار در نوزاد شوند.

بالا