خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

پزشکی و سلامت شایع ترین بیماری های واگیر دار

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 259
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
شایع ترین بیماری های واگیر دار

در جهان تعداد زیادی بیماری های واگیردار وجود دارد که علل مختلفی از جمله ویروس باکتری، انگل یا قارچ می توانند دلیل ایجاد کننده آن ها باشند به چند مورد از شایع ترین موارد در این مطلب اشاره می‌کنیم:

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
1. بیماری منتقله از راه ج*نس*ی یا سوزاک بیماری ممکن است در ابتدا علائمی هم نداشته باشد اما بعد از انتقال باعث باعث بروز علائمی مثل درد در ناحیه تناسلی ترشح یا درد و سوزش هنگام ادرار کردن می شود و از آنجایی که این بیماری از راه تماس ج*نس*ی از فرد به فرد منتقل می‌شود جزو این بیماری‌ها در نظر گرفته شده و حتما نیاز به درمان دارد در صورت عدم درمان باعث بروز عفونت لگن در زنان و عفونت غده پروستات در مردان میشود

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
2. آنفولانزای نوع a و b که با تب و لرز و درد ب*دن به طور ناگهانی سردرد خستگی سوزش گلو و التهاب و احتقان بینی مشخص می شود اگر فردی این علائم را دارند احتمال قوی وجود دارد که به این بیماری مبتلا شده است اغلب طی حدود دو هفته علائم بهبود می‌یابد اما در کودکان کم سن و سال افراد سالمند افراد با سیستم ایمنی ضعیف ممکن است خطرناک و کشنده باشد اگر شما در ریسک ابتلا به عوارض این بیماری هستید ممکن است پزشک برای شما داروی ضد ویروس تجویز بکند و توصیه می شود که سالانه واکسن آنفلوانزا را دریافت کنید

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
3. عفونت ناشی از باکتری استاف در حال حاضر بیش از ۳۳۰ نوع باکتری استافیلوکوک وجود دارد استافیلوکوکوس اورئوس شایع‌ترین نوع است اغلب در پو*ست ب*دن و گاهی اوقات در بینی زندگی می کنند .اما می‌توانند از راه یک بریدگی یا زخم تمام بدنم وارد شوند این عفونت می تواند جدی و حتی کشنده باشد خوشبختانه این عفونت قابل درمان هست و داروی ضد این باکتری وجود دارد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
4. عفونت باکتری ای کولای: اغلب گونه های این باکتری بی خطر هستند و در دستگاه گوارش شما زندگی می کنند و به همراه غذا کمک می کنند اما گاهی اوقات ممکن است باعث بروز عفونت ادراری یا ذات‌الریه شوند برخی از انواع آن باعث درد شکم تهوع استفراغ و اسهال می شود که ممکن است اسهال خونی هم ایجاد شود معمولاً خوردن غذایی آلوده سبزیجات نشسته یا گوشت خوب پخته نشده به خصوص گوشت گوساله باعث بروز این عفونت می شود این بیماری یک تا ده روز بعد از تماس با باکتری علامت دار می شود و اغلب افراد طی یک هفته بهبودی پیدا می کند

بالا