پو*ست خشک و درمان آن

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 237
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
پوست خشک و درمان آن

وقتی صحبت از ت*ح*ریک کننده های پوستی خانگی می شود، این لیست عملاً بی پایان است. این شامل محصولات تمیز کننده، جلا دادن کف، خوشبو کننده هوا و مواد شوینده لباسشویی می شود که فقط چند مورد ذکر شده است. این محصولات پو*ست و اسانس موجود در آب را لایه برداری می کنند و باعث خشکی و ت*ح*ریک می شوند. در بعضی از افراد، خشکی پو*ست می تواند به شرایط شدیدتر پوستی مانند اگزما یا درماتیت پیشرفت کند. برای مقابله با ت*ح*ریک کننده های خانگی و ایجاد آرامش بیشتر محیط خانه با پو*ست خود، این نکات عملی را امتحان کنید:

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : MAHDIS

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
رفع خشکی پو*ست
1: دستکش
شاید شنیده باشید که اگر می خواهید سن خود را مخفی نگه دارید، باید مراقب دستان خود باشید. این به معنای محافظت از آنها در برابر پاک کننده های خانگی سخت و مواد شوینده ظرف است که باعث ت*ح*ریک کننده پو*ست می شوند. برای اینکه پو*ست خشک و نرم خود را نرم و نرم جلوه دهید، وقتی زمان اسکراب کردن آنهاست، آنها را با دستکش لاستیکی غیر لاتکس بپوشانید. یا بهتر، با این وجود، یک مانع محافظت دو برابر ایجاد کنید: قبل از اینکه یک سطل یا اسفنج را لمس کنید، یک جفت دستکش لاستیکی روی یک لایه از پنبه های نازک و نرم بپوشید

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
2: دوش بعد از شنا و رطوبت

پوست خشک

یکی از دلایل خشکی و خارش پو*ست در خانه شما نیست بلکه در بیرون از استخر در کمین است: کلر. بهترین درمان خشکی پو*ست ناشی از کلرچیست؟ آب عاری از مواد شیمیایی، به محض اینکه شما یا فرزندانتان از استخر بیرون رفتید، باید با آب و صابون ملایم بدنتان رابشویید. سپس با یک مرطوب کننده حاوی گلیسیرین بدنتان را آغشته کنید. گلیسیرین به پو*ست شما کمک می کند تا رطوبت بیشتری داشته باشد و از خشکی درآینده جلوگیری می کند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
3: روغن نارگیل

اگر پو*ست خشک دارید، می دانید که سن شما، محیط و حتی زمان سال می تواند عوارض خود را روی پو*ست شما بگذارد. روغن نارگیل، که حاوی اسیدهای چرب ضروری است می تواند با محافظت از آن در برابر اثرات مضر محیط زیست، پو*ست شما را در حالت مرطوب نگه دارد. همچنین به عنوان یک مرطوب کننده عالی می تواند به طور مستقیم از پو*ست شما محافظت کند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
4: یک منطقه بدون کنه

یک ماده ت*ح*ریک کننده پو*ست خانگی در اکثر خانه ها زندگی می کند و نفس می کشد. قرار گرفتن در معرض کنه های گرد و غبار میکروسکوپی باعث ایجاد پوستی ملتهب و ت*ح*ریک پذیرمی شود. برای جلوگیری از خارش ناشی از کنه، به طور مرتب کف و فرش را خالی کنید و ملافه خود را در آب هایی که 50 درجه سانتیگراد است یا حداقل یک بار در هفته گرم کنید، وبشویید.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
5: مرطوب کننده های دست

با تهدید آنفولانزا و بیماریهای دیگر، ضد عفونی کننده دست مطمئناً چیز خوبی است، هم در خانه و هم در خارج از خانه. اما اثر خشک شدن این ضد عفونی کننده های الکلی روی دست شما باعث خشکی پو*ست می شود. برای صاف نگه داشتن دستان خود، به دنبال نسخه های آبرسانی باشید که متخصص پو*ست و مو تجویز می کنند.

بالا