خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • تک رمانی‌های عزیز! مفتخرم در همین لحظه اعلام کنم که مشکل انجمن حل شده و پرانرژی‌تر از همیشه، در خدمتتون هستیم 🕶️✨ منتظر سورپرایزهای بهاری تک‌رمان، باشید ❤️

نکاتی برای مراقبت پو*ست

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 197
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

09:36:42 PM

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
-985
نکاتی برای مراقبت پوست

برای داشتن پوستی سالم و سرزنده، علاوه بر خرید ماسک ها و کرم های گرانقیمت، باید نکات دیگری را نیز رعایت کنیم تا آسیب وارده به پو*ست را به حداقل برسانیم. هر پو*ست سالمی به سه رکن اساسی نیازمند است. آبرسانی مناسب پو*ست، شستشو و مواد شوینده مناسب و محافظت در برابر آفتاب.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
-985
آسیب نور آفتاب به پو*ست

نور آفتاب حاوی اشعه فرابنفش یا uv بوده که بشدت برای پو*ست آسیب رسان است. اشعه فرابنفش خورشید پس از برخورد با سلول های سطح پو*ست بتدریج آنها را تخریب می کند. اگر بیش از حد با نور خورشید در تماس باشیم، این اشعه حتی ممکن است باعث آسیب به dnaسلول های پو*ست شده و زمینه ابتلا به سرطان های پوستی را فراهم کند. پس از برخورد نور فرابنفش به پو*ست، این اشعه باعث ت*ح*ریک سلول های رنگدانه پو*ست به نام ملانوسیت ها شده تا رنگدانه بیشتری تولید کنند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
-985
این رنگدانه ها باعث محافظت سلول های پوستی در برابر اسیب های نور خورشید می شوند. تاکنون متوجه لکه های قهوه ای روی پو*ست دست خود یا اطرافیان خصوصا سالمندان شده اید. این لکه ها همین ملانوسیت ها هستند که در اثر نور آفتاب ایجاد شده اند. پساگر پوستی بدون لکه می خواهید حتما از آن در برابر آفتاب محافظت کنید. از طرفی نور آفتاب روند پیری پو*ست را تسریع کده و باعث بروز چین و چروک های پوستی می شود. با استفاده از یک ضدافتاب مناسب مانع از پیری زودرس موست خود شوید و همیشه پوستی زیبا داشته باشید.
ضدآفتاب حداقل باید هر دوساعت یک بار تجدید گردد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
-985
آبرسانی پو*ست

گام دوم برای داشتن پو*ست سالم آبرسانی به پو*ست است. آبرسانی پو*ست مانع از خشکی پو*ست شده وتشکیل چین و چروک در پو*ست را به تعویق می اندارزد. بلافاصله بعد از حمام و یا هربار شستشو،پو*ست خود را با لوسیون و یا روغن های گیاهی مثل روغن زیتون چرب کنید. اینکار به نگه داشتن رطوبت در پو*ست کمک می کند. پو*ست های خشک سریعتر چروک و پیر می شوند. گام آخر انتخاب شوینده مناسب برای پو*ست و اسکراب پو*ست است. حتما پس از استفاده از مواد آرایشی پو*ست خود را با ژل های مخصوص شستشو بشویید. ترجیحا بهتر است این ژل ها حاوی ذرات اسکراب ریزی باشند تا لایه برداری خفیفی نیز همراه با شستشو انجام گیرد و منافذ بسته پو*ست شما باز شود تا دچار آکنه و جوش های زیر پوستی نشوید. هفته ای یک بار نیز می توانید از اسکراب های قوی برای لایه برداری خشن پو*ست استفاده کنید. اما مراقب باشید به پوستتان آسیب نزنید.

بالا