خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

پزشکی و سلامت علت بوی بد د*ه*ان چیست؟

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 208
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
-1,698
تنفس بد بو و بوی بد د*ه*ان،می تواند ناشی از بهداشت ضعیف د*ه*ان و دندان باشد.

پوسیدگی دندان از شایعترین علل بوی بد د*ه*ان می باشد.

برخی گروههای سنی نظیر کودکان و زنان باردار بیشترین گروه در معرض خطر عواقب عفونت های د*ه*ان دندان هستند،به طوری که مطالعات اخیر نشان داده است،یکی از عوامل خطر تولد نوزاد نارس،بیماری های د*ه*ان و دندان مادر می باشد.

برخی افراد علی رغم بهداشت مناسب دچار بوی بد د*ه*ان هستند که اغلب آنها حفراتی عمیق روی لوزه های خود دارند که بقایای غذای مصرفی در این حفرات مانده و ایجاد بوی نا خوشایند می کند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
-1,698
یکی از علل مهم بوی بد د*ه*ان چیست؟

572185.jpeg

عفونت لوزه ها نیز از علل مهم بوی بد د*ه*ان می باشد.حدود ۳۵ درصد عفونت لوزه ها توسط باکتری استرپتوکوک اتفاق می افتد.علامت اصلی این عفونت،درد گلو بوی بد د*ه*ان می باشد و در معاینه ترشحات اگزودایی سفید رنگ روی لوزه ها همراه با تورم و قرمزی لوزه ها دیده می شود.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
-1,698
حدود ۱۰_۱۵ درصد افرادی که از این مشکل رنج می برند ،و دچار مشکلات خارج از حفره د*ه*ان هستند.

بوی بد د*ه*ان می تواند ناشی از یک‌سینوزیت چرکی مزمن باشند.

این افراد اغلب، سر درد و ترشحات پشت حلق دارند و تقریبا همه آنها سابقه ای از یک سرما خوردگی و گلو درد چرکی در طی چند هفته اخیر می دهند.

گاهی بوی بد میتواند به علت تجمع چرک و ترشحات در آولوئول ها ویا آبسه های ریوی باشد.افرادی که مبتلا به سیستیک فیبروزیس هستند،دچار این مشکل هستند.این افراد در واقع ترشحات خلطی غلیظ داشته که سبب انسداد راه هوایی شده و محلی را برای رشد باکتری ها به وجود می آورد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
-1,698
افرادی که مبتلا به کنسر ریه هستند،می توانند از مدت ها قبل از بروز علائم دچار بوی بد د*ه*ان باشند،در واقع توده سرطانی محلی برای رشد باکتری ها شده و همین باکتری ها تولید بوی نا خوشایند می کنند.

افرادی که مبتلا به دیابت کنترل نشده هستند،بویی شبیه میوه گندیده،از تنفس آنها استشمام می شوند که این به علت تنفس اسیدوتیک آنها می باشد.این بوی میوه گندیده می تواند نشانه ای از یک شرایط بحرانی قریب الوقوع به نام کتو اسیدوز دیابتی باشد.در جریان این اختلال،فرد دچار اسیدی شدن خون و تنفس های کاسمال می شود و میتواند فرد را تا کما و حتی مرگ پیش ببرد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
-1,698
افرادی که دچار انسداد روده هستند،به علت تجمع مواد دفعی،دچار تنفسی شبیه بوی مدفوع می شوند.

در نارسایی کلیه فرد دچاراختلال دفع اوره شده و این حجم بالای اوره در ب*دن تبدیل به آمونیاک شده و سبب بویی شبیه ماهی در بزاق میشود.

ناشنایی طولانی مدت و کم نوشیدن آب،سبب خشکی د*ه*ان شده و فرصت را برای رشد باکتری ها ایجاد میکند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
-1,698
مشاهدات و مطالعات نشان داده است که شیوع بوی بد د*ه*ان در افرادی که شاخص توده بدنی بالاتری دارند،بیشتر هست که البته علت اصلی آن هنوز به طور دقیق مشخش نمی باشد.

برخی افراد هم با مصرف بی رویه از د*ه*ان شویه های بهداشتی،سبب از بین رفتن باکتری های مفید هم زیست به د*ه*ان شده و زمینه را برای رشد قارچ های مهاجم بیماری زا، فراهم می کنند.

همانطور که گفته شد،بوی بد د*ه*ان می تواند،نشانه ای از یک بیماری خطرناک و مهم باشد که لازمه آن،مراجعه به پزشک می باشد.

بالا