خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بارداری مجدد در دوران شیردهی

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 177
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
بارداری مجدد در دوران شیردهی که قدیمی ها به آن بارداری شیر به شیر می گویند، به نظر برخی اتفاق خوبی است و هر دو بچه با هم بزرگ میشوند و از نظر برخی یک مشکل بزرگ است. به دنیا آمدن فرزند برای پدر و مادر بسیار شیرین است اما داشتن دو فرزند به فاصله کمتر از دو سال از هم، شرایط را برای فرزندان و والدین سخت می کند. چرا که مادر در بارداری اول و زایمان، از تمام ذخائر ب*دن خود استفاده کرده است و بعد از زایمان نگهداری از نوزاد برای مادر کار دشواری است و بسته به نوع زایمان مادر، زمان می¬برد که ب*دن به حالت اولیه خود برگردد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
بارداری بدون فاصله سبب افزایش احتمال ابتلای مادر به کم-خونی می شود، همچنین ممکن است مادر در چند ماه اول ویار داشته باشد و تغذیه خوبی نداشته باشد و به دلیل کمبود مواد غذایی، دچار ضعف و سستی شود. از سوی دیگر، مادر به دلیل شیردهی استراحت زیادی ندارد و شب ها نیز بیدار می ماند و به نوزاد خود شیر می دهد، که خستگی و عدم استراحت کافی وی بر روی جنین اثر می¬گذارد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
تغذیه نوزاد با شیر مادر

برخی عقیده دارند که تغذیه نوزاد با شیر مادر، مانع از بارداری مجدد مادر می شود در صورتیکه چنین نیست و در دوران شیردهی نیز احتمال بارداری وجود دارد. اغلب به دلیل تأخیر در قاعدگی و یا پریود نشدن، تصور می کنند که تخمک گذاری اتفاق نمی افتد، در نتیجه احتمال بارداری وجود ندارد؛ که اصطلاحاً به این حالت فقدان قاعدگی در دوران شیردهی می گویند. اما واقعیت این است که ممکن است برخی از مادران شیرده پریود نشوند اما تخمک گذاری در آنان صورت گیرد و در صورتی که از روش جلوگیری استفاده نکنند، احتمال بارداری مجدد در آنان بسیار بالاست.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
به بیان دیگر، برخی از مادران در ماه اول بعد از زایمان پریود می شوند و برخی ممکن است تا یک سال بعد هم پریود نشوند، که این زمان در خانم ها متفاوت است. مادرانی که نوزادان آنها فقط از شیر مادر تغذیه می کنند معمولاً دچار عقب افتادگی پریود می شوند. یکی از واضح ترین علائم بارداری، توقف سیکل قاعدگی است اما چون در دوران شیردهی اکثر خانم ها پریود نمی شوند یا پریود نامنظمی دارند نمی توان به دلیل توقف قاعدگی گفت که وی حتماً باردار است. بارداری مادر در دوران شیردهی سبب تغییر طعم و مزه شیرش می شود، به همین دلیل ممکن است نوزاد رغبتی به خوردن شیر نداشته باشد. البته در این مورد هم نمی توان به طور قطع گفت که وقتی نوزاد از شیر خوردن امتناع کند، مادر باردار است.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
شایع ترین علائم بارداری در دوران شیردهی

یکی از شایع ترین علائم بارداری در دوران شیردهی، زخم شدن نوک س*ی*نه و دردناک بودن آن در هنگام شیر دادن است؛ که ممکن است زخم س*ی*نه حتی در مادرانی به نوزاد خود شیر نمی دهند بروز کند. یکی دیگر از علائم بارداری احساس خستگی مفرط است که در دوران شیردهی بیشتر احساس می شود، چون ب*دن باید مواد مورد نیاز برای نوزاد و مادر را تأمین کند. تهوع و استفراغ، از علائم دیگر بارداری است که در سه ماهه اول بارداری معمولاً شایع است. در صورتی که مادر شیرده در دوران شیردهی، متوجه بارداری خود شد، ممکن است به سرعت مصمم شود نوزاد خود را از شیر بگیرد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
اما بهتر است در این ر*اب*طه با پزشک خود مشورت کند، چرا که شیردهی در زمان بارداری سبب کاهش بسیاری از عوارض بارداری می شود. البته مادرانی که نوزادشان نارس متولد شده و یا سابقه سقط جنین داشته اند باید نوزاد خود را از شیر بگیرند، چون شیردهی سبب افزایش انقباضات رحم می شود. مادرانی که نوزاد 2-3 ماهه دارند و مجدداً باردار شده اند، باید تا 5-6 ماهه شدن نوزاد اول به او شیر بدهند تا به اندازه کافی بزرگ شود و بتواند مایعات و غذاهای جامد بخورد، سپس او را از شیر بگیرند.

بالا