خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

اثر داروها در بروز اختلالات و ناهنجاری های مادرزادی جنین

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 170
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
524471.jpeg

بروز اختلالات و ناهنجاری های مادرزادی در جنین یکی از نگرانی های ثابت مادران در هر بار بارداری است.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
تعریف تراتوژن

تراتوژن به هرگونه عامل آسیب رسان گفته میشود که تماس مادر باردار با ان در دوره بارداری موجب بروز اسیب و اختلال در جنین میگردد. هنگامی که یک نوزاد یا کودک دچار یک ناهنجاری مادرزادی یا تاخیر تکاملی می شود والدین اغلب اشتباها خودشان را مورد سرزنش قرار می دهند و مشکلات کودک را به رویدادهایی که حین حاملگی رخ داده نسبت می دهند. از انجایی که در طی بسیاری از حاملگی ها، عفونت های خوش خیمی اتفاق می افتند و داروهای غیرترانوژنیک متعددی دریافت می شوند متخصص کودکان باید عفونت های ویروسی احتمالی و داروهای مصرف شده را بررسی کند تا به والدین در درک ناهنجاری های مادرزادی فرزندشان کمک کند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
علت ناهنجاری های بدو تولد

علت تقریبا 40 درصدد موارد ناهنجاری های مادرزادی ناشناخته است. اگرچه تنها تعداد نسبتا کمی از عوامل تراتوژنیک و اسیب رسان در انسان شناسایی شده اند، اما شناسایی عوامل جدید همچنان ادامه دارد. به طور کلی تنها 10 درصد ناهنجاری ها، ناشی از تراتوژن های شناخته شده است. زمان تماس معمولا قبل از روز 60 حاملگی و مربوط به دوره ارگانوژنز یا زمان تشکیل ارگان های جنین است. عوامل خاصی، ضایعات قابل پیش بینی ایجاد می کنند. برخی عوامل اثر دوز یا اثر استانه ای دارند و مقادیر پایین تر از حد استانه هیچ تغییری در رشد عملکرد یا ساختار ایجاد نمی کنند. متغیرهای ژنتیکی از قبیل انزیم های خاصی ممکن است یک عامل خوش خیم را به یک فرم سمی تراتوژنیک تبدیل کند. در بسیاری شرایط همان عامل با همان دوز ممکن است به همان صورت عارضه ای ایجاد نکند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
علت مصرف فولیک اسید در بارداری

کاهش فولات در بارداری می تواند مسئول ایجاد نقایص لوله عصبی یا سایر نقایص هنگام تولد باشد. به همین دلیل در بارداری مصرف فولیک اسید توصیه می شود. تجویز مکمل فولات برای تمام زنان حامله از طریق غنی سازی مستقیم دانه های غلات که در ایالت متحده اجباری است و مصرف قرص های اسید فولیک خوراکی در طی ارگانوژنز می تواند به این نقص ژنتیکی انزیم غلبه کند. از این رو بروز نقایص لوله عصبی و احتمالا سایر نقایص هنگام تولد را کاهش دهد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
دسته بندی مصرف دارو ها در بارداری

اداره کل غذا و داروی ایالت متحده امریکا (FDA) داروها را در 5 دسته از نظر خطر در حاملگی دسته بندی می کند. دسته A داروهایی که بر اساس شواهد بدست امده از مطالعات کنترل شده انسانی هیچ خطری را در بارداری مطرح نمی کنند. برای داروهای دسته B هیچ خطری در مطالعات حیوانی نشان داده نشده ولی مطالعات کافی در انسان ها انجام نشده یا قدری خطر در مطالعات حیوانی نشان داده شده ولی این نتایج با مطالعات انسانی تایید نشده است. در نتیجه بهتر است مصرف این داروها در بارداری با احتیاط صورت بگیرد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
برای داروهای دسته C هم خطر حتمی در مطالعات حیوانی نشان داده شده ولی مطالعات کافی انسانی انجام نشده یا هیچ اطلاعاتی از مطالعات حیوانی یا انسانی در دسترس نیست. دسته D شامل داروهایی است که با مخاطراتی همراه هستند اما فواید انها در شرایط مخاطره امیز ممکن است از خطرهای انها بیشتر باشد مانند استرپتومایسین برای سل. دسته X شامل داروهایی هستند که بر اساس شواهد انسانی و حیوانی و بر اساس اینکه خطرشان از سودشان بیشتر است ، در حاملگی منع مصرف دارند.
مکانیسم اختصاصی عملکرد تعداد خیلی کمی از تراتوژن ها به طور کامل یا نسبی شناخته شده است.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
وارفارین یک ماده ضد انعقاد و انتاگونیست ویتامین کا است که از فرایند کربوکسیلاسیون گاماکربوکسی گلوتامیک اسید که یک جز تشکیل دهنده استئوکلسین و سایر پروتئین های استخوانی وابسته به ویتامین کا است جلوگیری می کند. اگر درمان ضدانعقادی خانم حامله بین هفته های 6 تا 12 حاملگی از وارفارین به هپارین تغییر یابد به نظر می رسد از اثر تراتوژنیک وارفارین بر روی غضروف های در حال شکل گیری به ویژه غضروف بینی اجتناب شود.

کم کاری تیرویید در جنین

کم کاری تیرویید در جنین می تواند به خاطر مصرف مقادی بیش از اندازه ید یا پروپیل تیواوراسیل توسط مادر ایجاد شود که اثرات مخربی را روی جنین خواهد داشت.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
فواید شناسایی تراتوژن ها

شناسایی تراتوژن ها فرصت پیشگیری از ناهنجاریهای مادرزادی مرتبط با انها را فراهم می کند. اگر یک خانم حامله در ر*اب*طه با اثرات بالقوه زیانبار ا*ل*ک*ل بر روی جنین خود مطلع شود ممکن است انگیزه پیدا کند تا از مصرف ا*ل*ک*ل طی بارداری اجتناب کند. خانمی با دیابت شیرین وابسته به انسولین با انجام کنترل خوب بر روی بیماری خود قبل از لقاح می تواند خطر داشتن کودک با ناهنجاریهای مادرزادی را به طرز قابل ملاحظه ای کاهش دهد.

بالا