خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

مزایا و معایب زایمان طبیعی و سزارین

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 206
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
637370.jpeg

زایمان طبیعی یا سزارین دو روشی هستند که برای به دنیا آوردن نوزاد وجود دارند اما مسلما آن چیزی که بیشتر از همه مشاهده می شود این است اکثر مادران باردار زایمان سزارین به زایمان طبیعی ترجیح می دهند. اما آن چه که بهتر است توسط مادران باردار انجام شود دقت به مزایا و معایب هر دو روش براساس ویژگی های سلامتی خود می باشد. برای توجه به این خصوصیات زنان باردار باید بدون ترس و واهمه و به صورت واقع بینانه ای تصمیم بگیرند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
مزایا زایمان طبیعی و سزارین

مسلما هر دو روش برای خود از مزایایی برخوردارند، اما بهتر از خود مادر باردار یک پزشک زنان و زایمان می تواند بهترین راهنمایی را در مورد وضعیت سلامتی مادر و جنین ارائه دهد. البته در صورتی که مادر و جنین هر دو در سلامت کامل باشند و بارداری کم خطری داشته باشند، مادر باردار قادر خواهد بود که خود در مورد روش زایمان طبیعی یا سزارین تصمیم گیری نماید.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
زایمان طبیعی.

یکی از مزایای این روش که اکثر افراد نیز به آن آشنا هستند فاصله زمانی برگشت مادر به فعالیت های طبیعی است. در این روش دردهای مادر منوط به قبل از زایمان می گردد و بعد از آن مادر می تواند به راحتی با نوزاد خود ارتباط عاطفی برقرار نموده و آن را شیردهی نماید. برخی از نظریه ها حاکی از این مسئله هستند که مادران با زایمان طبیعی در مدت زمان اندکی می توانند شیر دهی خود را آغاز نمایند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
زایمان سزارین.

عمل سزارین معمولا در زنانی با بارداری های چند قلویی که احتمال عبور نوزادان از کانال واژن را با دشواری همراه می سازد گزینه مناسبتری است. هم چنین در زنانی با لگن کوچک که جنین با جثه بزرگتری دارند می تواند مورد انجام قرار گیرد. برخی از مشکلات سلامتی که جنین را در معرض خطر قرار می دهد، ضرورت انجام عمل جراحی را دو چندان می کند مانند عدم قرار گیری موقعیت سر در مجرای کانال واژن، نرسیدن اکسیژن کافی به جنین، وجود برخی از نقایص جنینی، افتادگی شدید رحم و قرار گیری جفت در سر راه کانال زایمانی و وجود برخی از مشکلات سلامتی مانند مسمومیت بارداری.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
معایب زایمان طبیعی و سزارین

معمولا هر روشی علاوه بر مزایا دارای معایب و عوارضی می باشد که بهتر است برای تصمیم گیری مناسب به آنان نیز توجه شود.

معایب زایمان طبیعی.

برش واژن و بخیه خوردن آن می تواند جزو اتفاقات ناخوشایندی باشد که در طول زایمان ممکن است به وجود بیاید. البته این برش برای پیشگیری از پارگی ناگهانی و نامنظم واژن می باشد. البته نباید در مورد دردهایی که مادر باردار در طول زایمان طبیعی متحمل شود، صرف نظر کرد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
معایب عمل سزارین.

برخلاف زایمان طبیعی زایمان سزارین نیازمند سپری کردن زمان چند روزه ای در بیمارستان برای بهبودی نسبی دارا می باشد. از طرفی به دلیل وجود بخیه، باید مراقبت های ویژه ای از بابت تمیز ماندن آن ها و عدم بلند کردن اجسام سنگین تا مدت مشخص برای پیشگیری از ابتلا به عفونت و یا آسیب دیدن آن ها انجام گیرد. باید به این نکته توجه شود که مادران باردار بعد از قرار گیری تحت عمل سزارین باید دوره چند روزه ای از داروهای ضد انعقادی بر حسب صلاحدید پزشک خود مصرف نمایند تا از بروز لخته خون در آن ها پیشگیری شود. صرف نظر از مشکلات برای مادران، تحقیقات حاکی از این مسئله است نوزادان سزارین شده بیشتر مستعد ابتلا به بیماری هایی هم چون آسم، دیابت و آلرژی می باشند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
نتیجه گیری

می توان گفت شاید برای نوع روش زایمانی تصمیم گیری کرده باشید اما در لحظه آخر شرایط ویژه ایجاب کرده باشد که تحت روش زایمانی دیگر قرار بگیرید. پس سعی کنید تمامی شرایط را برای هر دو روش در نظر گرفته و برای هر دو روش آمادگی لازم را داشته باشید چرا که باعث می شود استرس کمتری را تجربه کنید.

بالا