خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

در چه زمینه هایی باید به دکتر زنان مراجعه کنیم؟

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 125
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
اغلب زنان بر این باورند دکتر زنان و زایمان جزو تخصص هایی می باشد که تنها در بارداری سزارین و بروز برخی مشکلات خاص می تواند به عنوان یک گزینه پیش روی زنان باشد اما یک متخصص زنان و زایمان خوب می تواند در درمان اکثر علائم و نشانه های موجود در بانوان موثر باشد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
چه زمانی به دکتر زنان مراجعه کنیم ؟

برخی از علائمی که زنان آن ها را تجربه می کنند و نیازمند مراجعه به یک دکتر زنان می باشند عبارتند از:

• دردهای شدید قاعدگی

• عادات ماهیانه با خونریزی های غیر طبیعی یا نامنظم

• داشتن مشکلاتی در ر*اب*طه ج*نس*ی مانند درد در هنگام ن*زد*یک*ی

• وجود علائم عفونت مانند سوزش، خارش و ترشحات غیر طبیعی

• یائسگی زودرس

• وجود علائم و نشانه های اختلالات هورمونی مانند پر مویی یا هیرسوتیم

• وجود توده هایی غیر طبیعی در س*ی*نه و یا ترشحات غیر طبیعی در آن

• نازایی

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
البته باید بیان نمود که دوران بارداری یکی از حساس ترین دوران های زندگی یک زن می باشد که نیازمند کنترل و ویزیت های منظم دکتر زنان و زایمان می باشد. موارد بسیار خطرناکی وجود دارند که می توانند حیات مادر و جنین را تهدید نمایند مانند:

• حاملگی خارج رحمی

• سقط جنین

• پره اکلامپسی

برخی از زنان بسته به شرایط جسمی خود قبل از بارداری ممکن است تحت درمان تخصص های دیگری قرار بگیرند. به عنوان مثال وجود بیماری های قلبی و عروقی و یا دیابت قبل از بارداری نیازمند بررسی های هم زمان متخصصین زنان و زایمان با متخصصین قلب و عروق و غدد می باشد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
تخصص های زیبایی در زنان

مشکلات و بیماری ها تنها علت برای مراجعه به متخصصین زنان و زایمان نمی باشد. برخی از پزشکان زنان در حیطه زیبایی نیز قادر به انجام عمل های زیبایی هم چون موارد زیر می باشند:

• لابیاپلاستی

• کاشت پروتز س*ی*نه

• تنگ کردن واژن

• حذف تبخال و زگیل تناسلی

• کار گذاری IUD و دیگر روش های دائمی پیشگیری از بارداری

بهتر است برای دریافت بهترین گزینه و روش درمانی، از پزشکان زنان با فلوشیپ های مورد نظر بهره بگیرید. فلوشیپ های نازایی و IVF، فلوشیپ جراحی سرطان یا انکولوژی، فلوشیپ لاپاراسکوپی و فلوشیپ سونوگرافی از این موارد می باشند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
روش های تشخیصی بیماری های زنان

علی رغم تمامی موارد گفته شده، در برخی از زنان ریسک ابتلا به سرطان های دستگاه تناسلی و سرطان س*ی*نه بالا می باشد بنابراین پزشکان زنان و زایمان توصیه می کنند که این زنان تحت غربالگری و ویزیت های منظم پزشکی براساس شرایط خود قرار گیرند. از جمله روش های تشخیصی دکتر زنان می تواند شامل تست های پاپ اسمیر، معاینات س*ی*نه، سونوگرافی دستگاه تناسلی مانند رحم، تخمدان ها و واژن باشد.

بالا