خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

توافق تراکتور با دایی؟ تکذیب شد

• نویسنده موضوع DARK GIRL
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 369
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
خبرگزاری فوتبالی- منابع نزدیک به باشگاه تراکتور مذاکره با علی دایی برای جانشینی ساکت الهامی را رد کردند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
به گزارش فوتبالی، چند ساعتی می‌شود که شایعه مذاکره باشگاه تراکتور با علی دایی در فضای مجازی منتشر شده و دقایقی قبل هم خبرگزاری تسنیم اعلام کرد این مربی با تراکتور به توافق نهایی رسیده و به زودی فهرست نفرات مورد نظرش را به این باشگاه ارائه خواهد داد.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
این خبر در حالی منتشر شده که هنوز تکلیف محرومیت ساکت الهامی مشخص نشده و باشگاه تراکتور منتظر است که اول تکلیف این قضیه مشخص شود و بعد از آن درباره نیمکتش تصمیم‌گیری کند.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
یک منبع آگاه در باشگاه تراکتور، در گفتگو با خبرنگار فوتبالی اعلام کرد که زنوزی و مدیران تراکتور هیچ صحبتی با دایی یا مربی دیگری نکرده‌اند و تا زمانی که وضعیت الهامی مشخص نشود، سراغ هیچ مربی‌ای نخواهند رفت.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
این منبع آگاه شایعه سرمربیگری موقت مسعود شجاعی را هم تائید نکرد و گفت که بعید است صحبتی درباره این موضوع بین شجاعی و زنوزی شده باشد.

بالا