خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی طرز تهیه قلیه ماهی جنوبی با تن ماهی

ساعت تک رمان

فاطمه عبدالهی

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-04
نوشته‌ها
131
کیف پول من
4
Points
0
چطور قلیه ماهی با تن درست کنیم؟
قلیه ماهی یکی از غذاهای معروف جنوب ایران است که در خوزستان، بوشهر، هرمزگان و جنوب بلوچستان پخته می‌شود. این غذا در واقع نوعی خورش ماهی است که با ترکیبی از سبزی مخصوص، تمر هندی و ادویه‌های جنوبی تهیه و در کنار برنج سرو می‌شود. سبزی قلیه ماهی شامل گشنیز و شنبلیله است. نسبت استفاده از این سبزی‌ها باید درست رعایت شود تا طعم خورش به تلخی نرود. یکی دیگر از مواد مهم این خورش تمرهندی است که اگر تازه و ملس باشد طعم بهتری به ماهی می‌دهد. در انتخاب ماهی برای این خورش دست شما باز است؛ می‌توانید از ماهی شیر، ماهی سنگسر، ماهی هامور، ماهی زبیدی و چند نوع ماهی دیگر استفاده کنید. اما نکته‌ای که طرز تهیه قلیه ماهی جنوبی را کمی دشوار می‌کند پاک کردن و طبخ صحیح ماهی تازه است. برای حل این مشکل می‌توانید به جای ماهی تازه از کنسرو ماهی تن استفاده کنید. از این رو در این قسمت طرز تهیه قلیه ماهی با تن ماهی را آموزش می‌دهیم که هم ساده‌تر است و هم نظر افرادی را که به ماهی علاقه ندارند و فقط تن ماهی می‌خورند، جلب می‌کند.

مواد لازم برای قلیه ماهی با تن
  • کنسرو تن ماهی: ۲ عدد
  • گشنیز: ۳۰ گرم
  • شنبلیله: ۵۰ گرم
  • تمر هندی: ۱۵۰ گرم
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • سیر: ۱ حبه
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زرچوبه به میزان لازم
طرز تهیه قلیه ماهی جنوبی

۱.

سبزی قلیه ماهی را با استفاده از کمی روغن داخل تابه تفت دهید تا زمانی که آب آن تبخیر شود.


۲.
وقتی رنگ سبزی‌ها تغییر کرد، آن‌ها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.


۳.
پیاز را به صورت ریز رنده یا خرد کنید و روی حرارت قرار دهید. پس از این که آب آن تبخیر شد به تابه روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر له شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.


۴.
لازم نیست سیر زیاد تفت بخورد؛ بعد از این که بوی آن بلند شد، رب را به همراه نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه اضافه کنید.


۵.
تمر هندی را در ۲ پیمانه آب جوش حل و بعد از صافی رد کنید تا هسته‌ها و پو*ست آن جدا شود.


۶.
آب تمر هندی را به مخلوط سیر، پیاز و ادویه اضافه کنید.


۷.
بعد از این که تمر هندی با مواد دیگر مخلوط شد، سبزی سرخ شده را به آن اضافه کنید. به میزانی که دوست دارید آب جوش به خورش بیفزایید تا جایی که به غلظت دلخواه شما برسد. در این مرحله باید نمک خورش را هم اضافه کنید.


۸.
بعد از این که سبزی‌ها یک ساعت با حرارت ملایم پخت و جا افتاد، کنسروهای ماهی تن را که از قبل جوشانده‌اید، باز و به خورش اضافه کنید. ۱۵ دقیقه بعد از اضافه کردن تن ماهی، خورش آماده است.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا