خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی طرز تهیه فتوچینی

ساعت تک رمان

فاطمه عبدالهی

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-04
نوشته‌ها
131
کیف پول من
4
Points
0
مواد لازم برای تهیه فتوچینی
  • پنیر پارمزان رنده شده 45 گرم
  • پاستا فتوچینی 225 گرم
  • خامه پرچرب 100 میلی لیتر
  • کره 1 قاشق غذاخوری
  • جوز هندی
  • نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه فتوچینی
برای آغاز به کار کره را همراه با ۱۵۰ میلی لیتر خامه در قابلمه‌ای ریخته، روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید. حرارت را کم کنید و ۱.۵ دقیقه یا تا زمانی که خامه کمی غلیظ شود به حرارت دادن آن ادامه دهید. در یک قابلمه مقداری آب به جوش آورید؛ سپس نمک، پاستای فتوچینی و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. ۲ الی ۳ دقیقه پاستا را بپزید تا نرم شود، سپس آن را آبکش کرده و دوباره به قابلمه برگردانید.




در ادامه کار سس خامه را به پاستای درون قابلمه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم به آرامی تکان دهید. مواد را با قاشق چوبی هم بزنید تا سس و پاستا با یکدیگر مخلوط شوند. مابقی خامه، پنیر پارمزان و جوز هندی را به مخلوط درون قابلمه افزوده و به میزان کافی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و در حالی که مواد را حرارت می‌دهید، مرتب هم بزنید. پاستا را به ظرف سرو منتقل کرده، روی آن را با برگ جعفری تزیین کنید و بلافاصله تا گرم است، میل کنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا