خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی طرز تهیه فتوچینی

ساعت تک رمان

فاطمه عبدالهی

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-04
نوشته‌ها
131
کیف پول من
36
Points
0
مواد لازم برای تهیه فتوچینی
  • پنیر پارمزان رنده شده 45 گرم
  • پاستا فتوچینی 225 گرم
  • خامه پرچرب 100 میلی لیتر
  • کره 1 قاشق غذاخوری
  • جوز هندی
  • نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه فتوچینی
برای آغاز به کار کره را همراه با ۱۵۰ میلی لیتر خامه در قابلمه‌ای ریخته، روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید. حرارت را کم کنید و ۱.۵ دقیقه یا تا زمانی که خامه کمی غلیظ شود به حرارت دادن آن ادامه دهید. در یک قابلمه مقداری آب به جوش آورید؛ سپس نمک، پاستای فتوچینی و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. ۲ الی ۳ دقیقه پاستا را بپزید تا نرم شود، سپس آن را آبکش کرده و دوباره به قابلمه برگردانید.




در ادامه کار سس خامه را به پاستای درون قابلمه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم به آرامی تکان دهید. مواد را با قاشق چوبی هم بزنید تا سس و پاستا با یکدیگر مخلوط شوند. مابقی خامه، پنیر پارمزان و جوز هندی را به مخلوط درون قابلمه افزوده و به میزان کافی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و در حالی که مواد را حرارت می‌دهید، مرتب هم بزنید. پاستا را به ظرف سرو منتقل کرده، روی آن را با برگ جعفری تزیین کنید و بلافاصله تا گرم است، میل کنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا