اسم کتاب: رنگ شیطان و دیگر داستان ها (The Color Of Evil And Other Stories)
مترجم : AlmaBerryς੭
نویسنده : Kanika
ژانر: فانتزی , مختلط
درباره کتاب:
این کتاب شامل چند داستان کوتاه از یک نویسنده هست .
سخن نویسنده :
امیدوارم از این مجموعه داستانهای مورد علاقه من لـ*ـذت ببرید.
وقتی داستانها را کنار هم قرار دادم، متوجه شدم که آنها برای نوجوانان مناسبتر هستند.
شاید و بعد از حساب نوشتن دردهای در حال رشد؛ اگر قبلا این کار نکردهاید و تجربشان نکردهاید، ممکن است بخواهید آنها را بررسی کنید.
خلاصه داستان :
سودها و شوهرش راهول به این نتیجه رسیدن که دخترشان مایا دیگه بزرگ شده و از یه سنی به بعد باید روی پای خودش بایسته و کارهایش رو به تنهایی انجام بده؛
اما با این حال سودها بازم نگران بود
تا اینکه یه روز... .
پ.ن :
(داستان رنگ شیطان داستانی آموزنده و اخلاقی ست که آمیخته با فراز و نشیب دیدگاههای سنین مختلف است.
امیدوارم که خوشتون بیاد.)
مترجم : AlmaBerryς੭
نویسنده : Kanika
ژانر: فانتزی , مختلط
درباره کتاب:
این کتاب شامل چند داستان کوتاه از یک نویسنده هست .
سخن نویسنده :
امیدوارم از این مجموعه داستانهای مورد علاقه من لـ*ـذت ببرید.
وقتی داستانها را کنار هم قرار دادم، متوجه شدم که آنها برای نوجوانان مناسبتر هستند.
شاید و بعد از حساب نوشتن دردهای در حال رشد؛ اگر قبلا این کار نکردهاید و تجربشان نکردهاید، ممکن است بخواهید آنها را بررسی کنید.
خلاصه داستان :
سودها و شوهرش راهول به این نتیجه رسیدن که دخترشان مایا دیگه بزرگ شده و از یه سنی به بعد باید روی پای خودش بایسته و کارهایش رو به تنهایی انجام بده؛
اما با این حال سودها بازم نگران بود
تا اینکه یه روز... .
پ.ن :
(داستان رنگ شیطان داستانی آموزنده و اخلاقی ست که آمیخته با فراز و نشیب دیدگاههای سنین مختلف است.
امیدوارم که خوشتون بیاد.)
انجمن رمان نویسی | تک رمان
انجمن رمان نویسی تک رمان با هدف تشویق نویسندگان ایجاد شده و در راستای پیشرفت نویسنده های نوقلم و چاپ برترین رمان ها فعالیت می کند.
forums.taakroman.ir
آخرین ویرایش: