طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی ترد و پفکی
روش تهیه مرغ سوخاری رستورانی
مواد اولیه برای تهیه مرغ سوخاری رستورانی در خانه | |
ران یا بال مرغ | ۴ تکه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
سس خردل | ۱ قاشق چایخوری |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
آرد سوخاری | ۱ پیمانه |
پودر تخم گشنیز، فلفل قرمز، پاپریکا، زردچوبه | از هر کدام نصف قاشق چایخوری |
پودر سیر، نمک و آویشن | از هر کدام ۱ قاشق چایخوری |
روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
پیاز | ۱ عدد |
روش تهیه مرغ سوخاری رستورانی
- تکههای مرغ را قبل از سرخ کردن با یک عدد پیاز و آب و نمک و فلفل سیاه آبپز کنید، اما نه در حدی که مرغها کاملا پخته و نرم شوند، فقط اندازهای که کمی از حالت خام بودن در بیایند. چون در مراحل بعدی مرغها را سرخ میکنیم و باید کمی برای آن مرحله هم نیمپز باشند. معمولا حدود ۲۰ دقیقه کافیست.
- تخممرغها را در ظرف گودی شکسته و با قاشق خوب هم بزنید و سس خردل را به آن بیافزایید، تا با هم مخلوط و یکدست شوند.
- برای روکش سوخاری مرغ، آرد سفید را بهتر است الک کنید و در یک ظرف تخت بریزید.
- آرد سوخاری و ادویه را نیز هم خوب با هم مخلوط کنید و در ظرفی جداگانه بریزید.
- ادویه این غذا بستگی به ذائقه شما دارد. معمولا این غذا به دو صورت اسپایسی یعنی بسیار تند و مدل ساده تهیه میشود. برای اینکه مرغ سوخاری اسپایسی داشته باشید، میزان فلفل قرمز را تا حد امکان زیاد کرده و برای رنگ قرمزتر آن کمی پاپریکا را بیشتر کنید.
- تکههای مرغ را بعد از اینکه آبپز کردیم میگذاریم تا سرد شوند؛ بعد از اینکه کاملا سرد شدند، ابتدا در آرد سفید میغلتانیم، بعد آنها را داخل ظرف تخم مرغ میغلتانیم و بعد در آرد سوخاری خوب آغشته کرده تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود.
- برای سرخ کردن نیاز به ماهیتابه گود یا قابلمه و یا هر ظرف نسوزی داریم که گود باشد. در ظرف گودمان روغن سرخ کردنی میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم و منتظر میمانیم تا روغن د*اغ شود.البته میتوانید مرغها را در دستگاه سرخکن نیز سرخ کنید.
- وقتی روغن د*اغ د*اغ شد، مرغها را داخل آن سرخ میکنیم. فراموش نکنید میزان حرارت روغن خیلی مهم است برای مثال اگر روغن حرارت کمی داشته باشد، مرغها تیره میشوند. معمولا 6 تا 7 دقیق طول میکشد که هر تکه مرغ در حرارت بالا کاملا سوخاری و سرخ شود.
- برای اینکه روغن اضافی مرغ سوخاری را بگیرید میتوانید چند تکه دستمال کاغذی کلفت و ضخیم و یا یک دستمال حولهای تمیز پهن کنید و مرغها رار روی آن بگذارید تا روغنشان جذب دستمال شود.