خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی ترد و پفکی

  • نویسنده موضوع Taniya
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 214
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
نوشته‌ها
642
کیف پول من
-83
Points
0
طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی ترد و پفکی
مواد اولیه برای تهیه مرغ سوخاری رستورانی در خانه
ران یا بال مرغ۴ تکه
تخم مرغ۲ عدد
سس خردل۱ قاشق چایخوری
آرد سفید۱ پیمانه
آرد سوخاری۱ پیمانه
پودر تخم گشنیز، فلفل قرمز، پاپریکا، زردچوبهاز هر کدام نصف قاشق چایخوری
پودر سیر، نمک و آویشناز هر کدام ۱ قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم
پیاز۱ عدد






روش تهیه مرغ سوخاری رستورانی
  • تکه‌های مرغ را قبل از سرخ کردن با یک عدد پیاز و آب و نمک و فلفل سیاه آب‌پز کنید، اما نه در حدی که مرغ‌ها کاملا پخته و نرم شوند، فقط اندازه‌ای که کمی از حالت خام بودن در بیایند. چون در مراحل بعدی مرغ‌ها را سرخ می‌کنیم و باید کمی برای آن مرحله هم نیم‌پز باشند. معمولا حدود ۲۰ دقیقه کافیست‌.
  • تخم‌مرغ‌ها را در ظرف گودی شکسته و با قاشق خوب هم بزنید و سس خردل را به آن بیافزایید، تا با هم مخلوط و یکدست شوند.
  • برای روکش سوخاری مرغ، آرد سفید را بهتر است الک کنید و در یک ظرف تخت بریزید.
  • آرد سوخاری و ادویه را نیز هم خوب با هم مخلوط کنید و در ظرفی جداگانه بریزید.
نکته: برای داشتن طعم بهتر مرغ می‌توانید از ریحان و پونه کوهی خشک و جعفری هم استفاده کنید.

  • ادویه این غذا بستگی به ذائقه شما دارد. معمولا این غذا به دو صورت اسپایسی یعنی بسیار تند و مدل ساده تهیه می‌شود. برای اینکه مرغ سوخاری اسپایسی داشته باشید، میزان فلفل قرمز را تا حد امکان زیاد کرده و برای رنگ قرمزتر آن کمی پاپریکا را بیشتر کنید.
  • تکه‌های مرغ را بعد از اینکه آب‌پز کردیم می‌گذاریم تا سرد شوند؛ بعد از اینکه کاملا سرد شدند، ابتدا در آرد سفید می‌غلتانیم، بعد آن‌ها را داخل ظرف تخم مرغ می‌غلتانیم و بعد در آرد سوخاری خوب آغشته کرده تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود.
نکته: در این مرحله تخم مرغ حکم چسب را برای ما دارد بنابراین حتما توجه کنید که روی مرغ‌ها کاملا با تخم مرغ پوشانده شود تا آرد‌ها تمام سطح مرغ را بپوشانند. همچنین اگر به هر دلیلی مایل به استفاده از تخم مرغ نیستید، از کمی آب یا ترجیحا شیر به جای تخم مرغ استفاده کنید.

  • برای سرخ کردن نیاز به ماهیتابه گود یا قابلمه و یا هر ظرف نسوزی داریم که گود باشد. در ظرف گودمان روغن سرخ کردنی می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم و منتظر می‌مانیم تا روغن د*اغ شود.البته می‌توانید مرغ‌ها را در دستگاه سرخ‌کن نیز سرخ کنید.
نکته: توجه کنید هرچه روغن بیشتر و د*اغ‌تر باشد مقدار جذب روغن مرغ‌ها کمتر می‌شود.

  • وقتی روغن د*اغ د*اغ شد، مرغ‌ها را داخل آن سرخ می‌کنیم. فراموش نکنید میزان حرارت روغن خیلی مهم است برای مثال اگر روغن حرارت کمی داشته باشد، مرغ‌ها تیره می‌شوند. معمولا 6 تا 7 دقیق طول می‍کشد که هر تکه مرغ در حرارت بالا کاملا سوخاری و سرخ شود.
نکته: در این مرحله درب ظرف را به هیچ عنوان نبندید زیرا باعث می‌شود تخم مرغ روی مرغ‌ها کف کند و کار شما خ*را*ب شود!

  • برای اینکه روغن اضافی مرغ سوخاری را بگیرید می‌توانید چند تکه دستمال کاغذی کلفت و ضخیم و یا یک دستمال حوله‌ای تمیز پهن کنید و مرغ‌ها رار روی آن بگذارید تا روغنشان جذب دستمال شود.

  • EgboEgboEgboEgboEgboEgbo
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا