خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی طرز تهیه رولت شکلاتی

  • نویسنده موضوع *khas*
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 217
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

*khas*

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
نوشته‌ها
844
کیف پول من
-11
Points
0
%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%B1%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C.jpg


مواد لازم :

کیک اسفنجی شکلاتی 1 عدد متوسط (قالب گرد 22 سانتی)

شیر 1 پیمانه

شکلات آب شده 1/2 پیمانه

مواد لازم برای کرم:

کره 1 پیمانه

پودر قند 2 پیمانه

وانیل 2 قاشق چایخوری

شیر 2 قاشق چایخوری



شکلات آب شده و پودر قند اختیاری برای روی رولت

مرحله اول
از قبل مقداری کیک شکلاتی بپزید. کیک شکلاتی خود را از فر درآورده و اجازه دهید خنک شود. مقداری شکلات تخته ای تلخ را در کاسه ای بریزید و کاسه را روی یک قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید تا شکلات تخته ای کاملا آب شود. کاسه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید شکلات آب شده تان حدود 5 دقیقه خنک شود. سپس کیک را به کاسه ای بزرگتر منتقل کرده و همراه با شکلات تخته ای آب شده خوب له کنید. مقدار شکلات تخته ای آب شده باید به قدری باشد که همه کیک شما به هم بچسبد و چیزی از آن پودر نشود.

مرحله دوم
سپس کیک شکلاتی له شده را بین دو لایه سلفون بگذارید و با وردنه آن را پهن کنید تا ضخامت آن به چیزی حدود 3 تا 5 سانتی متر برسد.

مرحله سوم
یک پیمانه کره، دو قاشق چایخوری شیر، دو پیمانه پودر قند، یک دوم قاشق چایخوری پودر وانیل را در ظرفی با همزن هم بزنید تا شکل و بافت خامه ای به خود بگیرد.

مرحله چهارم
خامه حاصل شده را روی کیک پهن شده خود بریزید و به کمک کاردک یا پشت قاشق آن را روی همه قسمت های کیک به طور یکنواخت پخش کنید و از گوشه کیک شروع به رول کردن بکنید

مرحله پنجم
مجددا مقداری شکلات تخته ای آب کنید و اجازه دهید کمی خنک شود و آن را روی رولت خود بریزید و همراه مقداری پودر قند تزیین کنید.

بگذارید شکلات کمی خودش را بگیرد. سپس به ضخامت دلخواه رولت شکلاتی را برش بزنید

نوش جان Tjdck
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا