در هر پست حداقل سه بیت شعر باشد
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 693 کیف پول من 411 Points 1 2020-08-19 #1 در هر پست حداقل سه بیت شعر باشد انجمن رمان نویسی دانلود رمان
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 693 کیف پول من 411 Points 1 2020-08-19 #2 به جان خواجه و حق قدیم و عهد درست که مونس دم صبحم دعای دولت توست بکن معاملهای وین دل شکسته بخر که با شکستگی ارزد به صد هزار درست به صدق کوش که خورشید زاید از نفست که از دروغ سیه روی گشت صبح نخست انجمن رمان نویسی دانلود رمان
به جان خواجه و حق قدیم و عهد درست که مونس دم صبحم دعای دولت توست بکن معاملهای وین دل شکسته بخر که با شکستگی ارزد به صد هزار درست به صدق کوش که خورشید زاید از نفست که از دروغ سیه روی گشت صبح نخست انجمن رمان نویسی دانلود رمان
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 693 کیف پول من 411 Points 1 2020-08-19 #3 به رغم مدعیانی که منع عشق کنند جمال چهره تو حجت موجه ماست ببین که سیب زنخدان تو چه میگوید هزار یوسف مصری فتاده در چه ماست به حاجب در خلوت سرای خاص بگو فلان ز گوشه نشینان خاک درگه ماست انجمن رمان نویسی دانلود رمان
به رغم مدعیانی که منع عشق کنند جمال چهره تو حجت موجه ماست ببین که سیب زنخدان تو چه میگوید هزار یوسف مصری فتاده در چه ماست به حاجب در خلوت سرای خاص بگو فلان ز گوشه نشینان خاک درگه ماست انجمن رمان نویسی دانلود رمان
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 693 کیف پول من 411 Points 1 2020-08-19 #4 به صورت از نظر ما اگر چه محجوب است همیشه در نظر خاطر مرفه ماست برو ای زاهد و بر دردکشان خرده مگیر که ندادند جز این تحفه به ما روز الست بیار باده که در بارگاه استغنا چه پاسبان و چه سلطان چه هوشیار و چه م*ست انجمن رمان نویسی دانلود رمان
به صورت از نظر ما اگر چه محجوب است همیشه در نظر خاطر مرفه ماست برو ای زاهد و بر دردکشان خرده مگیر که ندادند جز این تحفه به ما روز الست بیار باده که در بارگاه استغنا چه پاسبان و چه سلطان چه هوشیار و چه م*ست انجمن رمان نویسی دانلود رمان
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 693 کیف پول من 411 Points 1 2020-08-19 #5 به هست و نیست مرنجان ضمیر و خوش میباش که نیستیست سرانجام هر کمال که هست به بال و پر مرو از ره که تیر پرتابی هوا گرفت زمانی ولی به خاک نشست بیدار شو ای دیده که ایمن نتوان بود زین سیل دمادم که در این منزل خواب است انجمن رمان نویسی دانلود رمان
به هست و نیست مرنجان ضمیر و خوش میباش که نیستیست سرانجام هر کمال که هست به بال و پر مرو از ره که تیر پرتابی هوا گرفت زمانی ولی به خاک نشست بیدار شو ای دیده که ایمن نتوان بود زین سیل دمادم که در این منزل خواب است انجمن رمان نویسی دانلود رمان
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 693 کیف پول من 411 Points 1 2020-08-19 #6 بازآی که بازآید عمر شده حافظ هر چند که ناید باز تیری که بشد از شست برو به کار خود ای واعظ این چه فریادست مرا فتاد دل از ره تو را چه افتادست برو فسانه مخوان و فسون مدم حافظ کز این فسانه و افسون مرا بسی یادست انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بازآی که بازآید عمر شده حافظ هر چند که ناید باز تیری که بشد از شست برو به کار خود ای واعظ این چه فریادست مرا فتاد دل از ره تو را چه افتادست برو فسانه مخوان و فسون مدم حافظ کز این فسانه و افسون مرا بسی یادست انجمن رمان نویسی دانلود رمان
*RoYa* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2020-03-29 نوشتهها 693 کیف پول من 411 Points 1 2020-08-19 #7 به کام تا نرساند مرا ل*بش چون نای نصیحت همه عالم به گوش من بادست به لطف خال و خط از عارفان ربودی دل لطیفههای عجب زیر دام و دانه توست به تن مقصرم از دولت ملازمتت ولی خلاصه جان خاک آستانه توست انجمن رمان نویسی دانلود رمان
به کام تا نرساند مرا ل*بش چون نای نصیحت همه عالم به گوش من بادست به لطف خال و خط از عارفان ربودی دل لطیفههای عجب زیر دام و دانه توست به تن مقصرم از دولت ملازمتت ولی خلاصه جان خاک آستانه توست انجمن رمان نویسی دانلود رمان
Gisoo* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2022-10-21 نوشتهها 117 کیف پول من 2,639 Points 192 2022-10-24 #8 برخیز و بیا بتا برای دل ما حل کن به جمال خویشتن مشکل ما انجمن رمان نویسی دانلود رمان
فلورا. کتابخوان انجمن کتابخوان انجمن کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2022-09-06 نوشتهها 335 کیف پول من 18,350 Points 685 2022-10-28 #9 بارووون گفت: برخیز و بیا بتا برای دل ما حل کن به جمال خویشتن مشکل ما کلیک کنید تا باز شود... آخرم را شنیده ای اما … در دلت هیچ التهابی نیست باتو مرگ و بدون تو مرگ است عشق را هیچ انتخابـی نیست:/ انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بارووون گفت: برخیز و بیا بتا برای دل ما حل کن به جمال خویشتن مشکل ما کلیک کنید تا باز شود... آخرم را شنیده ای اما … در دلت هیچ التهابی نیست باتو مرگ و بدون تو مرگ است عشق را هیچ انتخابـی نیست:/ انجمن رمان نویسی دانلود رمان