Usage for hash tag: ایده

ساعت تک رمان

1. Saba.N

آموزشی لطفاً فقط آنهایی بخوانند که قصد دارند در نویسندگی خبره شوند! | نکات+آموزش نوشتن+راهکارهایی برای بهتر نوشتن!!

...نوشتن مطمئن شوید که هر کلمه‌ای که شخصیت‌های شما می گویند دلیل روشنی برای گفته شدن دارد. اگر تبادل دیالوگ بین دو شخصیت ضروری نیست، به تجدید نظر در صح*نه فکر کنید تا آنچه در مورد آن صحبت می‌کنند باعث ایجاد انتظار یا تعلیق شود. #رمان_نویسی #ایده #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب...
  2. Saba.N

آموزشی لطفاً فقط آنهایی بخوانند که قصد دارند در نویسندگی خبره شوند! | نکات+آموزش نوشتن+راهکارهایی برای بهتر نوشتن!!

...تلویزیونی. 🪴- کتاب‌هایی با رشد شخصیت قوی از طریق گفتگو بخوانید. 🪴- در GoodReads برای نقل قول‌ها جستجو کنید تا به شما کمک کند چند انتخاب جالب کتاب پیدا کنید. 🪴- به مکالمات شخصی خود و مکالماتی که می‌شنوید با دقت توجه کنید. #رمان_نویسی #ایده #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی
  3. Saba.N

...پشت سر هم زیاد است و آنها را غرق خواهید کرد. بنابراین، همه چیز را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید ریتم کلمات شما تعیین کند که هر پاراگراف چه زمانی شروع می‌شود و شما تعادل کاملی بین پاراگراف‌های کوتاه و بلند ایجاد خواهید کرد. #رمان_نویسی #ایده #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب...
  4. Saba.N

♥️🌿ایده‌هایی برای نوشتن شعر یا دلنوشته‌ی عاشقانه ۱- توصیف ب*وسه ۲- توصیف ظاهر معشوق ۳- محافظت از محبوب ۴- ایستادن جلوی سد عشق ۵- پذیرفتن مشکلات عشق ۶- تلخی و سیاهی عشق ۷- یادِ خاطره‌های گذشته ۸- رقیبان عشقی ۹- پرواز و ر*ق*ص با محبوب ۱۰- خنده‌ها و گریه‌ها با هم #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی...
  5. Saba.N

...هر بند جدید را از سر سطر وبا فاصله شروع کنید. ☔️•• در پایان هر بند علامت پایان جمله بگذارید. ☔️•• برای آن که بتوانیم بندهایی با موضوع واحد بنویسیم باید به موضوع هر بند و ر*اب*طه‌ی هربند با بند دیگر توجه و دقت داشته باشیم. #رمان_نویسی #ایده #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی
  6. Saba.N

...را سپری کرده باشد مواد و مصالح کافی برای آنکه باقی عمرش را بنویسد دارد.» 📒💝|• یادتان باشد شما صاحب آن چیزهایی هستید که برایتان اتفاق افتاده است. 💗•~ آن لاموت - نویسنده‌ای که ترغیب می‌کند، تعلیم می‌دهد و الهام می‌بخشد. #رمان_نویسی #ایده #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی
  7. Saba.N

...هم شاگردی بودید؟ چه لباسی می‌پوشیدید؟ به چه کسانی و چه چیزهایی حسودیتان میشد؟ بعد مسیرتان را عوض کنید و خاطرات دیگرتان را به همین شکل بنویسید. ❤️‍🩹|• آن لاموت - نویسنده‌ای که ترغیب می‌کند، تعلیم می‌دهد و الهام می‌بخشد. #رمان_نویسی #ایده #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی
  8. Saba.N

...توصیفْ درست باشد، بین فرم و محتوی تعادل برقرار باشد و از این جور چیزها ولی این همه چیز نیست. من در هر داستان سعی می‌کنم چیزی بگویم و آن چیز کم و بیش با افکار من در ارتباط است. 🗞💕•• آیزاک باشویس سینگر - کتاب "رویای نوشتن" #رمان_نویسی #ایده #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب...
  9. Saba.N

...خیلی گنگ می‌شود. من نویسنده چه سوال‌هایی باید از خودم بپرسم که داستان برای خواننده معلوم و مشهود باشد؟} و همچنین ریحانه پرسیده است: {سلام. من ایده های زیادی تو ذهنم هست که همشون رو دوست دارم و نمی تونم رو یکیشون متمرکز بشم و همیشه از این شاخه به اون شاخه می پرم. هروقتم می خوام چیزی بنویسم...
  10. Saba.N

...می شود به تجربه های تازه در شکل روایت دست زد، اما الکی پیچاندن روایت و مخفی کردن اطلاعات تا آخرین سطر رمان فقط خواننده را گیج و گمراه می کند. بنابراین در حرکت به سمت نوآوری و ابداع و خلاقیت هم باید جانب اعتدال را رعایت کرد. #رمان_نویسی #ایده #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب...
بالا