خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • انجمن بدون تغییر موضوع و محتوا به فروش می رسد (بعد از خرید باید همین روال رو ادامه بدید) در صورت توافق انتشارات نیز واگذار می شود. برای خرید به آیدی @zahra_jim80 در تلگرام و ایتا پیام بدید

ساعت تک رمان

1. حوراء

داستانک غایت | حوراء کاربر انجمن تک رمان

...اون قسمت که داشت با کاسه بهش ضربه می‌زد. یه در دایره‌ای شکل زیر خاک‌هایی که کنده بود وجود داشت. با همون کنجکاوی و هیجان پرسیدم: - از کجا می‌دونستی؟! انگارنه‌انگار من همونی‌ام که تا چند دقیقه پیش به‌خاطر کارش مسخره‌اش می‌کردم، عین دختربچه‌ها ذوق کرده بودم. #انجمن_تک_رمان #داستانک_غایت...
  2. حوراء

...و روی شونه‌هام گذاشت و خونسرد ل*ب زد: - تو بیشتر به این نیاز داری. دمای اتاق واقعا سرد بود؛ ولی پو*ست ما دیگه بی‌حس شده بود و حالا که گرما و نرمی کاپشن رو احساس می‌کردم، تازه می‌فهمیدم که چقدر سردمه. نگاهی به جنازه کتی کردم. باز هم یه مهره‌ی سوخته‌ی دیگه. #انجمن_تک_رمان #داستانک_غایت #حوراء_تقی_پور
  3. حوراء

...همین هم ممکنه با این‌که من سعی می‌کنم ایرادها رو برطرف کنم، اما باز هم ضعف‌های ریز و درشت زیادی توی قلم دیده شه؛ چون من نمی‌تونم زیاد تغییرش بدم. فضاسازی اثر هم ضعیفه که انشالله در ویرایش پایانی درستش می‌کنم. در هر حال امیدوارم مورد پسندتون قرار بگیره🍃 #انجمن_تک_رمان #داستانک_غایت #حوراء_تقی_پور
بالا