Usage for hash tag: پرونده_جنایی

ساعت تک رمان

1. .Melina.

پرونده جنایی پرونده جنایی| کریستا پایک

...اخرشو میکشیده، تیکه‌هایی از مغزش داشته بیرون ریخته میشده و بدنش داشته غیرارادی تکون میخورده(ب*دن داشته تلاش میکرده اکسیژن بده داخل) و آخرین جمله‌ای که کولین قبل از مرگش میشنوه صدای کریستا بوده که داشته ازش میپرسیده کولین میدونی کی داره باهات اینکارو میکنه؟ #پرونده_قتل #پرونده_جنایی #کریستا_پایک
  2. .Melina.

...و داشته پشت سرهم به ب*دن کولین چاقو میزده. با نادیده گرفتن تمام اسیب‌هایی که کریستا به کولین زده، کولین باز هم موفق میشه از جاش بلند شه و یک بار دیگه تلاش میکنه فرار کنه، اینبار وقتی پشتش به کریستا بوده، کریستا با ساتور از بالا تا پایین کمر کولین رو میبره. #پرونده_قتل #پرونده_جنایی #کریستا_پایک
  3. .Melina.

...استرس میگیره چون میتونسته سنگینیه مود رو احساس کنه و برمیگرده میگه ما نیومدیم اینجا که مریجین بکشیم،مگه نه؟ و بعد از گفتن این حرف کریستا بهش حمله میکنه، شروع میکنه چک زدن مشت زدن و بعد سر کولین رو میگیره و میکوبه به زانوش و اینجاست که کولین میفته روی زمین #پرونده_قتل #پرونده_جنایی #کریستا_پایک
  4. .Melina.

...شپ هم یکم کریستارو تح***ریک میکرده و چون میدونسته روی کولین حساسه همش مینشسته زیر پای کریستا و درباره‌ی کارهای کولین صحبت میکرده. و کولین هرچقدر میگفته من با دوست پسرت کاری ندارم کریستا باور نمیکرده، حتی دوستای کولین هم تایید کردن که کولین از شپ خوشش نمیومده. #پرونده_قتل #پرونده_جنایی...
  5. .Melina.

...گوش نکنی با این چاقو دوباره میام سراغت، ولی کولین اسم این قلدرهارو به مامانش نمیگه و فقط میگه یکی از اون سه نفر دختره و فکر میکنه من دوست پسرشو میخوام، و کولین درحالی که داشته گریه میکرده ادامه میده و میگه من دوست پسر اینو نمیخوام من حتی دوست پسرشو نمیشناسم. #پرونده_قتل #پرونده_جنایی #کریستا_پایک
  6. .Melina.

...تحصیل میکنه و شروع میکنه توی رستورن‌ها کار کردن ولی بعد از چندسال اطرافیان کولین میشینن ذهن‌هاشونو میریزن روهم و به این نتیجه میرسن که کولین میتونه بره چون همونطور که بالاتر گفتم، جاب کور برای بچه‌هایی بوده که به هردلیلی نمیتونستن توی مدرسه‌ی عادی درس بخونن. #پرونده_قتل #پرونده_جنایی #کریستا_پایک
  7. .Melina.

...این کاملا عادیه کسایی که اینجوری مثل کریستا بزرگ میشن اصلا واسشون مهم نیست که پارتنرشون خشنه و همینکه احساس کنن اون آدم دوسشون داره براشون کافیه. و با توجه به زندگی‌ای که کریستا داشته شپ ازنظرش نه تنها ایده‌الش بوده بلکه از نظر کریستا همه میخواستن شپ رو بدزدن. #پرونده_قتل #پرونده_جنایی...
  8. .Melina.

...بچه‌هایی که مشکل اخلاقی دارن رو توی اون مدرسه قبول کنن فقط چندماه اول مدرسه صدق میکنه و بعد از یه مدت تبدیل میشه به آخرین آپشن بچه‌هایی که مشکلات اخلاقی و مشکلات اعتیاد داشتن و نمیتونستن توی هیچ مدرسه‌ی دیگه‌ای درس بخونن و این مدرسه سه ماه بعد از قتلی که توی #پرونده_قتل #پرونده_جنایی #کریستا_پایک
  9. .Melina.

...و استفاده از گوشتشون بابابزرگ کریستا حیوونایی که کریستا خیلی دوسشون داشته رو جلوی چشمش میکشه و پوستشون رو میکنده و این یه شوک روحیه‌ی خیلی بزرگ به کریستا وارد میکنه. (کریستا اینجا 15سالشه و همه‌ی اتفاقایی که براش اتفاق افتاده توی 15سال اول زندگیه کریستا بوده) #پرونده_قتل #پرونده_جنایی...
  10. .Melina.

...ازارش بده و همین دوست پسر مامانش یه بار وقتی داشته کریستارو کتک میزده مشت میزنه تو صورت کریستا و این قضیه میرسه به گوش بهزیستی و اونا پامیشن میان خونه‌ کریستا اینا و با مامانش صحبت میکنن به این نتیجه میرسن که دوست پسر مامانش دیگه نباید با کریستا تنها میمونده. #پرونده_قتل #پرونده_جنایی...
بالا