با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
شبها تا صبح پلکهایم روی هم نمیرود. دلیلش فکر تو نیست جانم! آزرده نباش.
بیدارم تا به قلب بیقرار و نا آرامم فکر کنم. بیدارم تا بهش بگویم: «دیگر نیست، فراموشش کن!»
جواب میدهد: «فراموش کنم و بازگردد چه کنم؟»
#دلنوشتهی_قلبم_باور_نمیکند
#سارینا
#انجمن_تک_رمان
...باشد. هراس دارم از اینکه مانند اسباببازیای که در دوران کودکیام نتوانستم داشته باشم بشوی. گر الان آن را به من بدهند؛ دیگر شور و شوقی برایش ندارم و حسی به آن عروسک نخواهم داشت. میترسم روزی بیایی که قلبم سنگ شده باشد و نسبت به تو بیحس شود.
#سارینا
#انجمن_تک_رمان
...بتپد، درد نیست! درد آن است که رفته باشد؛ اما قلب دیوانهات همچنان برای قاتل خودش بتپد.
اینکه از دل بیقرار تو نداند و بیتوجهی کند ستم نیست! ستم آن است که از رنجهای قلبت باخبر باشد؛ اما بدون ذرهای دلرحمی رویش پا بگذارد و از دیده محو شود.
#سارینا
#انجمن_تک_رمان
گاهی، با خود فکر میکنم اگر از این دنیای نحس میرفتم چه؟ ذرهای ناراحتی در قلب یخزدهات بهوجود میآمد؟ دلتنگیای که من دارم را تو نیز داشتی؟ آنگاه حست به من عوض میشد و به دیدنم میآمدی؟ آری شاید با مرگ خود میتوانستم قلب خاموش تو را بیدار کنم!
#سارینا
#انجمن_تک_رمان
...از چشمان خیس من نچکد؛ اما با قلبی که به دست تو تکه تکه شده، چه کنم؟
همه نقابی از ج*ن*س شادی که بر صورتم زدهام را میبینند؛ اما تو و من به خوبی میدانیم این فقط یک نقاب است و به آیینهی درون س*ی*نهام سنگ پرتاب میشود و هر دقیقه بیشتر ترک برمیدارد.
#سارینا...
...باد بهاری سپردم؛ اما با دفتر قلبم که در هر صفحهاش یاد و نام تو حک شده است، چه کنم؟ با کدام پاککن میتوانم پاکش کنم؟ با کدام خودکار میتوانم رویش را خط بکشم و خاطرات جدیدی را بنویسم؟ هرچه فکر میکنم درنمیابم چگونه تو را از دل پریشانم خارج کنم.
#سارینا
#انجمن_تک_رمان
...قلبی که دلیل تپیدنش، نام زیبای توست، چه کنم؟ با خاطراتی که در گوشه به گوشهی قلبم حک شدهاند چیکار کنم؟ چگونه تو که در قلب غمزدهام نشستهای را بیرون کنم؟ چگونه به قلبی که عاشقی کردن را با تو یاد گرفت، بفهمانم عشقش از سم نیز برایش کشندهتر است؟
#سارینا...
...تو ساحرهای بودی که مغزم را نیز تسخیر کرده است. تو بودی که هرگاه مغزم درگیر بود، نوازشوار بر سرم میکشیدی و تکرار میکردی:
- نگران نباش، همهچیز درست خواهد شد!
حال که خودت دلیل به پا شدن این هرج و مرج در قلبم شدهای، چه کسی مغزم را سامان میدهد؟
#سارینا...
...انتظار هستم. از این وضعیت به ستوه آمدهام. بیا و حال قلبم را بهتر کن. میترسم از غم نبودنت، از تپش بایستد و دیگر عاشقی نباشد که از تو بنویسد و کل دنیایش تو باشی. میترسم عذاب وجدان رهایت نکند و قطرههای اشکت، تیری در قلب خاموش و بیجان من شوند.
#سارینا...
...قلبم پاسخ میدهد:
- اگر نفرت همان عشق هست، پس از او متنفرم!
کمی که تأمل میکنم، درمیابم قلبم حق دارد. همیشه خوب بودی و اجازه نمیدادی غمی در دلم بنشیند؛ اما قلبم نمیفهمد که خود تو مرا در سیاهی غم پرتاب کردهای و دیگر قصد نجات دادنم را نداری.
#سارینا
#انجمن_تک_رمان