Usage for hash tag: دلنوشته_در_وصف_او

ساعت تک رمان

1. .Ana.

در حال پیشرفت در وصف او | اثر Soniya و Sara کاربران انجمن تک رمان

شب رنگ چشمان من بود و ماه روشنی صورت او حال دیگر نیست و من پوچم به چشمانم نگاه کن! دیگر درخششی ندارد؛ او، ماه آسمان چشمانم بود... . خواهش می‌کنم؛ یک بار برگرد و بر من بتاب، قول می دهم، دمی پلک نزنم...! #دلنوشته_در_وصف_او #اثر_Soniya_Sara #انجمن_تک‌_رمان
  2. .Ana.

...و سال‌هاست که به انتظار چیزی نشسته‌ام که از آن من نیست! گاهی انسان، حرف‌هایش که نه، صدایش تمام می‌شود. من صدایم تمام شد! برای همین ر*ق*ص کاغذ و قلم را دوست دارم، قلمم را دوست دارم که از برای معشوقم می‌چرخد. آری! می‌نویسد قلم، در وصف او... . #دلنوشته_در_وصف_او #اثر_Soniya_Sara...
  3. .Ana.

...شاید! شاید معشوق دیگری داشت که در انتظار آمدنش، می‌سوخت... . شاید! "من عاشق معشوقم بودم و او عاشق معشوقش" حال عشق او تمام جهان را فرا گرفته و من تنهاتر از قبل، در وصف معشوقم می‌نویسم. آری! من در وصف او می‌نویسم؛ چه بخواند، چه نخواند... . #دلنوشته_در_وصف_او #اثر_Soniya_Sara #انجمن_تک_رمان
  4. .Lusine.

...که بی او دارد می‌گذرد! روزهای خوب چه زود تمام می‌شوند... . و اگر می‌‌‌نویسم، دوست دارم بداند؛ در خلأ دنیای بی‌‌ جاذبه‌ی نبودنش، عجیب معلقم! می‌‌چرخم و می‌‌‌چرخم و می‌‌چرخم... . اگر می‌نویسم، دوست دارم بداند؛ فقط و فقط، می‌نویسم در وصف او... ! #دلنوشته_در_وصف_او #اثر_Soniya_Sara #انجمن_تک_رمان
  5. .Ana.

...بود. آن‌چه من در کنارش تجربه کردم، از بهشت زیباتر بود. بعد از مادر، بهشت در آ*غ*و*ش او نهان بود! من با او حالی داشتم، که هیچ خلقی در این جهان نداشت...! آن‌چنان دوستش دارم و دلتنگش هستم که جز این دو فعل اگر چیزی بگویم؛ بیهوده است... . #دلنوشته_در_وصف_او #اثر_Soniya_Sara #انجمن_تک_رمان
  6. .Ana.

...گفتم، کارم از تکیه گذشته، دلم می‌خواهد در آغوشت بمیرم! دستانش را باز کرد تا مرا در آ*غ*و*ش بگیرد؛ اما؛ به تن او پیوسته نشد، دو دست عاشقم! دیگر نبود... . او باز هم رفت، ماه آسمان شب رفت، خورشید قهر کرد و من در تاریکی مطلق فرو رفتم... . #دلنوشته_در_وصف_او #اثر_Soniya_Sara #انجمن_تک_رمان
  7. .Ana.

...آخرین بار مرا در آ*غ*و*ش بگیرد، اشک ریختم؛ اما گویی این بار برایش اهمیتی نداشت... . و در آخر می‌دانستم بی او هیچ و پوچم! تکه‌های از هم پاشیده قلبم را جمع کردم تا شاید روزی بیاید و زخم قلبم التیام پیدا کند؛ و می‌نویسم به امید آن روز؛ در وصف او... . #دلنوشته_در_وصف_او #اثر_Soniya_Sara...
  8. .Ana.

...برای بار آخر دستانم که مایه آرامشت بودند را بگیری؟ نه! می‌دانم تمامش، مزاح است. اما عجب خیال باطلیست، فکر کردن به اویی که تمام روح و قلب تکه تکه شده من است. من هنوز هم شیدای او هستم... . آری! لیلی تا زمان مرگش در وصف او خواهد نوشت. #دلنوشته_در_وصف_او #اثر_Soniya_Sara #انجمن_تک_رمان
  9. .Ana.

...کردم و ادامه دادم:«جای تو آن‌جا بود! این‌جا چه می‌کنی؟ مگر می‌توان به ماه خیره نشد؟ حال که ماه روی زمین است چرا خیره‌اش نشوم؟» پرسید:«اگر روزی نباشم چه می‌کنی؟» گفتم:«تا زمانی که برگردی، به ماه خیره می‌شوم و تا جان در ب*دن دارم در وصفت می‌نویسم!» #دلنوشته_در_وصف_او #اثر_Soniya_Sara...
  10. .Ana.

...ضربان قلبش بود به او گفتم:«ترنم دلنشین لحظه‌هایم، با من بمان!» گفت:«همیشه با تو خواهم بود.» اما حال نیست و من خیره به در، در انتظار دیدار دوباره با یار بی‌وفایم نشسته‌ام! تا به حال در وصف او گفتم اما کسی نیست که در وصف انتظارهایم برایش بگوید...! #دلنوشته_در_وصف_او #اثر_Soniya_Sara...
بالا