Usage for hash tag: رابین_شارما

ساعت تک رمان

1. .Melina.

کتاب در حال تایپ کتاب باشگاه پنج صبحی‌ها | اثر رابین شارما

...ناراحت نشوی. تو واقعاً انسان مهربانی به نظر میرسی. ولی الان شرایطم خوب نیست. ولی میدانم که آدم خوبی هستی. از این موضوع مطمئنم. هنرمند کاملاً خوشحال بود. به بیخانمان نگاه کرد. او داشت تکه‌ای از آواکادو میخورد. #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  2. .Melina.

...تو را نمیشناسم و نمیدانم چرا این حرف‌ها را به تو میزنم. فکر میکنم باهات راحتم. نمیدانم چرا. ببخشید اگر بیش از حد باهات راحت حرف زدم. هنرمند که زبان بدنش نشان میداد درگیر حرف‌هایش شده است، گفت: - مشکلی نیست. #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  3. .Melina.

...آن اتفاق میآمد. بله، این درد باعث شده است که من در بیرون، بسیار سرسخت و از برخی جهات بیرحم باشم. درد و ناراحتی ناشی از فوت پدرم، محرک من بوده ____________________________________ ¹ fatherless daughter syndrom #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  4. .Melina.

...دفترچه‌اش در دستش بود، گفت: - میشه من و دوستم چند لحظه‌ای تنهایی حرف بزنیم؟ بیخانمان در حالی که بلند شده بود، گفت: - البته. هر چقدر میخواهید حرف بزنید. من به صندلی خودم میروم و با تیم اجرایی‌ام تماس میگیرم. #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  5. .Melina.

...را نشان میداد. بی‌خانمان با اشتیاق گفت: - نه رفیق. کاملاً هم جدی هستم. من خانه‌ای در ن*زد*یک*ی دهکده‌ای به نام خلوتگاه¹ دارم. و باور کن که اسم درستی را برای این دهکده انتخاب کرده‌اند. _____________________ ¹Solitude #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  6. .Melina.

...به شما یاد خواهم داد. شما چیزهای زیادی را یاد خواهید گرفت. شما به عمیق‌ترین سطح خواهید رفت. دنیا را با دیدی کاملاً جدید خواهید دید. شما هم‌چنین بهترین غذاها را خواهید خورد و از زیباترین منظره‌ها دیدن خواهید کرد. #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  7. .Melina.

...در آنجا برخی از ارزشمندترین و هیجان‌انگیزترین لحظه‌ها را تجربه خواهید کرد. باید به من اعتماد کنید. من درباره عادت‌های صبحگاهی کالس جهانی، همه چیز را به شما خواهم آموخت. من به شما کمک می‌کنم عضو باشگاه 5 صبح شوید. #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  8. .Melina.

...میخواهند تمام افراد اطرافشان، به جای آنها تباش کنند. در حال حاضر، دنیای خودمان را مانند جامعه‌ای از بزرگسالان میبینم که مثل کودکان لوس رفتار میکنند. من قضاوت و شکایتی نمیکنم و تنها چیزهایی را که میبینم، میگویم. #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  9. .Melina.

...تکه کاغذی را در آورد که یک نقاشی روی آن کشیده شده بود. تصویر آن نقاشی این‌گونه بود و شما هم دارید دقیقاً چیزی را میبینید که کارآفرین و هنرمند در آن لحظه می‌دیدند: ____________________________ ¹Sistine Chapel #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  10. .Melina.

فصل 5: یک ماجراجویی عجیب به درون تسلط صبحگاهی همان‌طور که یک مجسمه‌ساز، مواد خام را به یک پیکره تبدیل میکند، سرنوشت هر کسی نیز در دستان خودش است... توانایی تبدیل مواد به چیزی که میخواهیم، باید یاد گرفته شود و با دقت پرورش داده شود. یوهان ولفگانگ فون گوته¹ بی‌خانمان گفت: - اگر شما دو نفر...
بالا