Usage for hash tag: پارت۵۲

ساعت تک رمان

1. Paryzad

درحال تایپ رمان جان | paryzad کاربر انجمن تک رمان

#پارت۵۲ وارد شدیم و توی سالن منتظر ایسادیم. به‌خاطر جمعیت زیاد، دنگ و فنگ بلیط گرفتن و کنترل کردن مردم انقدر طول کشیده بود که با اون همه معطلی دیرمون نشه. کلافه از این همه شلوغی، دستی به شالم کشیدم و گذرا به رهام نگاه کردم. خل و چل، یه جوری صورتش رو استتار کرده بود که هر کی نمی‌دونست فکر می‌کرد...
  2. mizzle✾

VIP رمان بطن دالان تاریکی(جلداول) | فاطمه فتاحی کاربر انجمن تک رمان

#پارت۵۲ حالا می‌فهمم معنی این حس‌های عجیب‌وغریب چیه! حالا می‌فهمم این حس‌ها ناشی از چین! حالا می‌فهمم دلیلشون چیه! حتی نمی‌خواستم به ز*ب*ون بیارمش. همه این حس‌ها خلاصه می‌شدن توی یک چیز! هیچ‌کدوم از این حس‌ها رو به ویلیام نداشتم، هیچ‌کدوم، اما همه‌ی این حس‌ها رو به اریک داشتم. بی‌قراری، دلتنگی،...
  3. mizzle✾

در حال ویرایش رمان ساغر خونین | فاطمه فتاحی کاربر انجمن تک رمان

#پارت۵۲ سمت چپم یه راه روی کوچیکی بود و یه در مشکی قرار داشت که این در به یه خونه کوچیک و نقلی منتهی می‌شد. در نیمه باز بود رفتم سمت در و تقه‌ای به در زدم، صدای گرفته هوتن از پشت در به گوش رسید که می‌گفت برم داخل. رفتم داخل و در رو بستم، مثل همیشه فضای خونه‌اش به هم ریخته بود و بوی بدی می‌اومد...
  4. Saba.N

کامل شده رمان واژگون | @Saba.N (صبا نصیری) کاربر انجمن تک رمان

هُوالحق! #پارت۵۲ #واژگون #صبا_نصیری #انجمن_تک_رمان *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! ***
بالا