پو*ست و سلامتی

• نویسنده موضوع Ronahi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 11
  • بازدیدها 420
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
حفظ زیبایی پو*ست در داشتن صورتی زیبا بسیار مهم و حیاتی است. برای داشتن پوستی سالم و زیبا کافی است 3 اصل ساده و در عین حال مهم را بدانید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
برای حفظ زیبایی پو*ست تان 3 اصل زیر را رعایت کنید
زیبایی و زیبا ماندن یا به بیان دیگر جوانی و جوان ماندن تا حدود زیادی به سلامت پو*ست وابسته است. برای این‌که سلامت پو*ست حفظ شود و زیبایی و شادابی و صافی لازم را همراه داشته باشد، سه اصل باید رعایت شود که ما از آنها با عنوان سه «ت» مهم یاد می‌کنیم: تمیزی، تقویت و تغذیه درست و مناسب برای پو*ست.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
اول برای زیبایی پو*ست تمیزی است
وقتی برای رفتن به مهمانی آرایش می‌کنید، وقتی قصد دارید بخوابید، وقتی از محل کار بازمی‌گردید، وقتی چند ساعتی را در بیرون سپری کرده‌اید، وقتی فعالیتی داشته‌اید که باعث تعریق زیاد شما شده است، خلاصه وقتی احساس می‌کنید پوستتان بخوبی نفس نمی‌کشد، تمیز کردن پو*ست برای باز شدن منافذ آن و حفظ سلامتی پوستتان اهمیت زیادی پیدا می‌کند.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
شست‌وشوی پو*ست با آب، ساده‌ترین راه پاکسازی پو*ست است
مواقعی که صورتتان عرق کرده، دسترسی به مواد پاک‌کننده ندارید، از فضای بیرون و آلودگی هوا به درون خانه یا فضای پاک‌تری وارد می‌شوید، شستن دست و صورت و در مواقعی که تعریق ناشی از گرما یا فعالیت با آلودگی زیاد هوا همراه بوده، استحمام و شست‌وشوی پو*ست کل ب*دن، مفید است. شست‌وشو و استحمام سبب پاکسازی سطح پو*ست از سلول‌های مرده هم می‌شود.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
برای زیبایی پو*ست تان اینگونه کرم بزنید
بسیاری از خانم‌ها و حتی برخی آقایان عادت دارند به پو*ست دست و صورت خود کرم بمالند. این راهی مفید برای حفظ لطافت پو*ست است؛ به‌ویژه برای محافظت از آن در شرایطی که در برابر آفتاب یا سرمای خشک پاییز و زمستان هستید.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
با این حال، مالیدن کرم به پو*ست، علاوه بر مزیت، اگر به‌درستی نکات آن در نظر گرفته نشود مضراتی هم دارد؛ کرمی که بیش از نیم ساعت روی پو*ست مانده است سبب بسته شدن منافذ پوستی شده، آلودگی‌هایی چون غبار خاک و دوده را با قدرت بیشتری جذب می‌کند. از این رو، وقتی کرم می‌زنید، آرام و ملایم و دایره‌وار پو*ست خود را ماساژ دهید و پس از گذشت 20 تا نهایتا 30 دقیقه با استفاده از تکه‌ای پنبه بهداشتی که کمی هم مرطوب شده باشد چربی کرم را پاک کنید

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
افزون بر این، هیچ گاه نباید با پوستی که روی آن کرم زده شده به رختخواب بروید و حتما پیش از آن پو*ست را از بقایای کرم پاک کنید.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
دوم برای زیبایی پو*ست تقویت پو*ست تان است
تقویت پو*ست نیز ازجمله راهکارهای حفظ شادابی آن است. اگر قصد دارید روند پیری پو*ست و در نتیجه چین خوردن و چروک افتادن آن را به تاخیر بیندازید و مدت‌های بیشتری جوان‌تر از آنچه هستید به نظر برسید، روش‌های تقویتی را فراموش نکنید.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
ماسک‌ها، مرطوب‌کننده‌ها، کرم‌های ویتامینه، ماساژ دادن پو*ست و... از روش‌های تقویت و پیشگیری از افتادگی پو*ست به شمار می‌رود.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
تقویت پو*ست با مخلوط های خانگی
هم پاکسازی و هم تقویت پو*ست را علاوه بر محصولات تجاری موجود در بازار لوازم آرایشی، می‌توانید از طریق ساخت مخلوطی خانگی انجام دهید. به عنوان مثال، یکی از این مخلوط‌ها که سبب تقویت پو*ست و پاکسازی آن به طور همزمان، برای خلاصی از شر سلول‌های مرده سطح آن می‌شود، با ترکیب مساوی مقداری گل سرشوی، گرد چوب صندل و آرد نخودچی به دست می‌آید.

بالا