تبدیل نان به نوشابه!

  • نویسنده موضوع A_h
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 224
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

A_h

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
3,156
لایک‌ها
7,301
امتیازها
123
محل سکونت
میان یک عالمه رمان
کیف پول من
1,134
Points
9
تیمی از دانشمندان مواد غذایی دانشگاه ملی سنگاپور (NUS) در مطالعه اخیرشان از یک فرآیند تخمیر جدید برای تبدیل خلاقانه نان‌های اضافی به نو*شی*دنی غنی شده با میکروارگانیسم‌های مناسب روده استفاده کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از تک اکسپلوریست، نان‌هایی که در نانوایی‌ها یا فروشگاه‌های مواد غذایی اضافه می‌آیند یک مشکل عمده زباله محسوب می‌شوند، در حالی که برخی از نان‌های فروخته نشده به موسسات خیریه اهدا می‌شوند، بیشتر آنها به عنوان خوراک حیوانات فروخته می‌شوند.





اکنون به دنبال مطالعات صورت گرفته در دانشگاه ملی سنگاپور (NUS) نو*شی*دنی جدیدی ارائه شده که کمی شیرین است و در حال حاضر تنها نو*شی*دنی پروبیوتیکی شناخته شده است که از پایه نان تهیه می‌شود. می‌توان آن را تا شش هفته در دمای اتاق نگهداری کرد و در عین حال تعداد زیادی پروبیوتیک زنده را در اختیار شما قرار می‌دهد و حداکثر مزایای سلامتی را دارد.





طی این مطالعه محققان انواع مختلفی از نان‌ها را آزمایش کردند و تصمیم گرفتند روی نان ساندویچ سفید تمرکز کنند زیرا معمولاً در سوپر مارکت‌ها موجود است. برای ایجاد نو*شی*دنی پروبیوتیکی مبتنی بر نان، ابتدا نان سفید را به قطعات کوچک خرد کرده و با آب مخلوط می‌کنید تا یک ماده آبکی از نان بدست آید. بعد از پاستوریزه شدن ماده آبکی، باکتری‌های پروبیوتیک و مخمر اضافه می‌شوند و مخلوط آن برای تخمیر باقی می‌ماند. کل روند حدود یک روز طول می‌کشد. محققان اکنون به دنبال همکاری با شرکت‌ها برای تجاری سازی این نو*شی*دنی هستند.


 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : A_h
بالا