خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • انجمن بدون تغییر موضوع و محتوا به فروش می رسد (بعد از خرید باید همین روال رو ادامه بدید) در صورت توافق انتشارات نیز واگذار می شود. برای خرید به آیدی @zahra_jim80 در تلگرام و ایتا پیام بدید

موزه آبگینه

  • نویسنده موضوع Sosano.o
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 187
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
نوشته‌ها
2,877
کیف پول من
529
Points
0
این مجموعه تا ۱۳۳۰ خانه و محل کار قوام‌السلطنه بود و بعد از آن به مدت هفت سال در اختیار سفارت مصر قرار گرفت. سپس، به ترتیب به محل سفارت افغانستان، بانک بازرگانی و در سال ۱۳۵۵ با همکاری مهندسان ایرانی و اتریشی، تغییرات آن شروع شد. موزه آبگینه، موزه تخصصی شیشه و سفال است.

قدیمی‌ ترین شیشه‌ ها، لوله‌ های شیشه‌ ای به نام سیلندر شیشه است که از معبد چغازنبیل کشف شده است و مربوط به هزاره دوم قبل از میلاد است. شیشه‌ ها و سفال‌ های طبقه اول نیز مربوط به دوره‌ های پیش از تاریخ است که قدیمی‌ترین سفال دست‌ساز از دوران اشکانی می باشد. این موزه دارای تالارهای مختلفی مانند تالار صدف، تالار زرین و تالار لاجورد است که مجموعه ای از ظروف تاریخی با نقش و نگارهای هنری را در خود جای داده است.

47xp_museum-glass-e5.jpg
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا