سلام به همه رمان خونها
سلام به همه دلنوشته خونا
سلام به همه بچه های فعال در تالار سرگرمی
.
.
.
دکمه اشتراک برای چیست؟
برای همه ما این مسئله وجود داره که داریم رمان(یا هر چیزی...)رو آنلاین دنبال میکنیم اما بخاطر اینکه یه روز پست جدید رمان رو نمیبینیم چندپارتی عقب میافتیم ویا حتی به خاطر اینکه عقب نیافتیم هر روز به اون سر میزنیم...اما چرا اتلاف وقت؟؟...من خودم از اون دسته آدمایی هستم که متنفرم از اینکه رمان یا دلنوشته ای رودنبال کنم واز اون عقب بیافتم،برای همین هم...دکمه به نام اشتراک وجود داره..
ما با زدن این دکمه میتونیم هر وقت که پست جدیدی از مطلب مورد نظر گذاشته شد اونو دنبال کنیم واز داستان عقب نیافتیم!
اول وارد تایپک موردنظر میشیم
همونطور که میبینید دوتا گزینه داره
گزینه اول یعنی پرش به جدید حوصله ووقت زیادی میخواد که اصلا برای تنبل هایی مثل من توصیه نمیشه
واما گزینه اشتراک محبوبم؛)
روی اون کلیک می کنیم
حالا انتخاب میکنیم که به ایمیلمون هم اطلاعیه بره یا خیر!
به نظر من بدون اطلاعیه بهتره چون انقدر که به ایمیلا تبلیغات میاد ....ممکنه این رو هم همراه تبلیغات حذف کنید وباز عقب می افتید!!
وحالا روی اشتراک کلیک میکنید
با پست گذاری جدید برای شما هم اطلاعیه میاد
سوالی بود در خدمتم
سلام به همه دلنوشته خونا
سلام به همه بچه های فعال در تالار سرگرمی
.
.
.
دکمه اشتراک برای چیست؟
برای همه ما این مسئله وجود داره که داریم رمان(یا هر چیزی...)رو آنلاین دنبال میکنیم اما بخاطر اینکه یه روز پست جدید رمان رو نمیبینیم چندپارتی عقب میافتیم ویا حتی به خاطر اینکه عقب نیافتیم هر روز به اون سر میزنیم...اما چرا اتلاف وقت؟؟...من خودم از اون دسته آدمایی هستم که متنفرم از اینکه رمان یا دلنوشته ای رودنبال کنم واز اون عقب بیافتم،برای همین هم...دکمه به نام اشتراک وجود داره..
ما با زدن این دکمه میتونیم هر وقت که پست جدیدی از مطلب مورد نظر گذاشته شد اونو دنبال کنیم واز داستان عقب نیافتیم!
اول وارد تایپک موردنظر میشیم
همونطور که میبینید دوتا گزینه داره
گزینه اول یعنی پرش به جدید حوصله ووقت زیادی میخواد که اصلا برای تنبل هایی مثل من توصیه نمیشه
واما گزینه اشتراک محبوبم؛)
روی اون کلیک می کنیم
حالا انتخاب میکنیم که به ایمیلمون هم اطلاعیه بره یا خیر!
به نظر من بدون اطلاعیه بهتره چون انقدر که به ایمیلا تبلیغات میاد ....ممکنه این رو هم همراه تبلیغات حذف کنید وباز عقب می افتید!!
وحالا روی اشتراک کلیک میکنید
با پست گذاری جدید برای شما هم اطلاعیه میاد
سوالی بود در خدمتم