خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بیوگرافی بیوگرافی مهران مدیری و همسرش

• نویسنده موضوع parya_N
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 12
  • بازدیدها 457
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

parya_N

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-25
کیف پول من
50
مهران مدیری یک ماشین باز حرفه ای است و به گفته دوستانش هر ماه یکی دو ماشین عوض میکند، او کلکسیونی از ماشین های لوکس نیز دارد

فیلم های مورد علاقه

فیلم هملت کوزینتسف را چهل دفعه دیدم و ممکن است هشتاد دفعه دیگر هم ببینم، باراباس یکی از فیلم‌ های محبوب من است پاپیون، فیلم کوتاهی درباره عشق را هم دوست دارم

به گفته همسایه های محله قدیم مهران مدیری، مهران پدر خیلی خوبی داشت که بر اثر سکته از دنیا رفت، مرد متین و موقری بود

می گویند مهران هم به پدرش رفته و از نظر خلق و خو شبیه به اوست

q6qz_37398f8b-0b85-4117-93e3-9e38ce3f2bae.jpeg

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

parya_N

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-25
کیف پول من
50
مهران مديری فرزند آخر يک خانواده 6 نفری است
دو برادر بزرگ‌ تر او خارج از کشور زندگی می کنند یکی از برادرهايش در گوشه‌ ای از تهران و با تدريس امورات می گذراند

ناگفته ها از جنگ

از سال 66 تا 68 یعنی تا پایان جنگ در جبهه بودم

در عملیات مرصاد و حلبچ هحضور داشتم، از راه دور به دشمن سنگ هم می‌ زدیم آرپیجی هم می‌ زدم و مدتی هم راننده آمبولانس بودم

در جبهه هم هر كارى از دستم بر مى‌ آمد انجام می‌ دادم و چند ماه قبل‌ تر یعنی حدود سال‌ های 65 هم در جبهه براى رزمنده ها در سنگرها نمایش بازی می‌ کردیم

jw69_f345cb0f-9faf-487e-954f-a62bce3da3b0.jpeg

parya_N

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-25
کیف پول من
50
دورهمی

مهران مدیری با مجموعه دورهمی از نوروز 95 وارد شبکه نسیم شد

محبوبیت این برنامه در صدا و سیما به حدی رسید که بر اساس نظرسنجی ها بیشتر از نود عادل فردوسی پور و خندوانه رامبد جوان مخاطب دارد

یک شاعر با سابقه

شاید جالب باشد بدانید مدیری یک شاعر با سابقه می باشد
به گفته خود شعرهایش به سه دوره نوجوانی، دوران جنگ و امروزه تقسیم می شوند که بیشتر حالا شعرهای عاشقانه هستند و بزودی به چاپ می رسند

معدن اشعار

او حفظیات بی نظیر شعری هم دارد
تمام شعرهای خیام، بخش عمده ای از شعرهای سعدی و حافظ، همه کارهای لورکا، دو سوم آثار شاملو، شعرهای نیما یوشیج بطور کامل، مادام شیمبورسکا و … را حفظ است

علاقه به موسیقی کلاسیک

بخاطر برادر بزرگم محسن که نقاش و پیانویست است از کودکی زمانی که 4 – 5 ساله بودم، موسیقی کلاسیک را حفظ شدم و این سبک را خیلی خوب می شناسم

9w0e_b4e10b10-c0e7-4075-b289-10d4bb5d36c4.jpeg

بالا