۱. س*ی*نه اردک با گیلاس و سرکه بالزامیک
گیلاس و اردک دو مادهی خوراکی هستند که به طور رایجی با هم ترکیب میشوند، اما مزدهدار کردن گوشت اردک در سرکهی بالزیک، بُعد دیگری را به این غذا اضافه میکند. فقط حواستان باشد که مزهدار کردن گوشت اردک با سرکه نباید بیش از ۲۰ دقیقه طول بکشد، زیرا در این صورت سرکه ممکن است بافت گوشت را تحت تاثیر قرار دهد.
مواد لازم برای تهیه این غذای جدید
– ۴ س*ی*نهی اردک همراه با لایهی چربی رویشان
– ۴/۱ فنجان به علاوهی ۱ قاشق غذاخوری سرکهی بالزامیک
– ۱ فنجان گیلاس تازه، بدون هسته و دو نیم شده
– نمک و فلفل برای مزهدار کردن
طرز تهیه:
۱. با یک چاقوی تیز، روی قسمت چربی س*ی*نه، الگوی لوزی لوزی را برش بزنید. عمق فرو رفتن چاقو باید حدود ۱۲ میلیمتر باشد. فقط دقت کنید که برش به گوشت نرسد.
۲. گوشت اردک را در یک زیپ کیپ قرار بدهید. ۴/۱ فنجان سرکهی بالزامیک را روی گوشت بریزید، زیپ کیپ را ببندید و بعد آن را تکان بدهید تا سرکه به همه جای گوشت برسد. حالا کیسه را داخل یخچال قرار بدهید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند (نه بیشتر).
۳. بعد از گذشت این زمان، س*ی*نهی اردک را از داخل کیسهی پلاستیکی دربیاورید، آنها را روی سینی پخت بچینید و رویشان فلفل بپاشید.
۴. باربیکیو را آماده کنید و زیر چهارپایهی شیاردار روی آن، یک تابهی گود قرار بدهید. این کار برای جمع شدن چربی و آب گوشتی است که چکه میکند.
۵. باربیکیو را از قبل روی دمای ۳۷۵ درجهی فارنهایت یا ۱۹۰ درجهی سانتیگراد گرم کنید.
۶. س*ی*نههای اردک را طوری روی شیارها قرار بدهید که چربی رو به پایین باشد. گوشت اردک را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه یا تا زمانی که ترد و طلایی شود، بپزید.
۷. گوشت را پشت و رو کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقهی دیگر هم بپزید.
۸. یادتان باشد که بهتر است اردک را در حالت مدیوم بپزید، و بیش از حد نباید بپزد.
۹. تکههای گوشت اردک را از روی باربیکیو بردارید و آنها را لای ورق آلومینیومی قرار بدهید. اجازه بدهید ده دقیقه بماند.
۱۰. گوشت اردک را به ضخامت نیم سانت برش بزنید. روی برشها نمک بپاشید.
۱۱. گیلاسهای دو نیم شده را در یک کاسه قرار بدهید. ۱ قاشق غذاخوری سرکهی بالزامیک را به آنها اضافه کنید و ترکیب را همراه با اردک سرو کنید.
گیلاس و اردک دو مادهی خوراکی هستند که به طور رایجی با هم ترکیب میشوند، اما مزدهدار کردن گوشت اردک در سرکهی بالزیک، بُعد دیگری را به این غذا اضافه میکند. فقط حواستان باشد که مزهدار کردن گوشت اردک با سرکه نباید بیش از ۲۰ دقیقه طول بکشد، زیرا در این صورت سرکه ممکن است بافت گوشت را تحت تاثیر قرار دهد.

مواد لازم برای تهیه این غذای جدید
– ۴ س*ی*نهی اردک همراه با لایهی چربی رویشان
– ۴/۱ فنجان به علاوهی ۱ قاشق غذاخوری سرکهی بالزامیک
– ۱ فنجان گیلاس تازه، بدون هسته و دو نیم شده
– نمک و فلفل برای مزهدار کردن
طرز تهیه:
۱. با یک چاقوی تیز، روی قسمت چربی س*ی*نه، الگوی لوزی لوزی را برش بزنید. عمق فرو رفتن چاقو باید حدود ۱۲ میلیمتر باشد. فقط دقت کنید که برش به گوشت نرسد.
۲. گوشت اردک را در یک زیپ کیپ قرار بدهید. ۴/۱ فنجان سرکهی بالزامیک را روی گوشت بریزید، زیپ کیپ را ببندید و بعد آن را تکان بدهید تا سرکه به همه جای گوشت برسد. حالا کیسه را داخل یخچال قرار بدهید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند (نه بیشتر).
۳. بعد از گذشت این زمان، س*ی*نهی اردک را از داخل کیسهی پلاستیکی دربیاورید، آنها را روی سینی پخت بچینید و رویشان فلفل بپاشید.
۴. باربیکیو را آماده کنید و زیر چهارپایهی شیاردار روی آن، یک تابهی گود قرار بدهید. این کار برای جمع شدن چربی و آب گوشتی است که چکه میکند.
۵. باربیکیو را از قبل روی دمای ۳۷۵ درجهی فارنهایت یا ۱۹۰ درجهی سانتیگراد گرم کنید.
۶. س*ی*نههای اردک را طوری روی شیارها قرار بدهید که چربی رو به پایین باشد. گوشت اردک را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه یا تا زمانی که ترد و طلایی شود، بپزید.
۷. گوشت را پشت و رو کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقهی دیگر هم بپزید.
۸. یادتان باشد که بهتر است اردک را در حالت مدیوم بپزید، و بیش از حد نباید بپزد.
۹. تکههای گوشت اردک را از روی باربیکیو بردارید و آنها را لای ورق آلومینیومی قرار بدهید. اجازه بدهید ده دقیقه بماند.
۱۰. گوشت اردک را به ضخامت نیم سانت برش بزنید. روی برشها نمک بپاشید.
۱۱. گیلاسهای دو نیم شده را در یک کاسه قرار بدهید. ۱ قاشق غذاخوری سرکهی بالزامیک را به آنها اضافه کنید و ترکیب را همراه با اردک سرو کنید.