17 نفر از عجیب ترین آدم های دنیا + عکس

• نویسنده موضوع ×Pegah×
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 16
  • بازدیدها 457
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

×Pegah×

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-24
لایک‌ها
439
امتیازها
43
کیف پول من
-44
زنی که همه چیز را به خاطر می آورد!
Jill Price ادعا می کند که همه چیز را از نوجوانیش به خاطر دارد. حتی ساعت هایی که هر روز از خواب بیدار می شده است و غذاهایی که هر روز خورده است! البته او به خاطر داشتن این توانایی بسیار ناراحت است و می گوید هرگز نتوانسته در آرامش زندگی کند.
زنی که همه چیز را به خاطر دارد

۱۰

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

×Pegah×

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-24
لایک‌ها
439
امتیازها
43
کیف پول من
-44
این مرد از رویارویی با مرگ نمی ترسد!
Eskil Ronningsbakken یک هنرمند نروژی است که دور تا دور دنیا مسافرت می کند تا رویارویی خود با مرگ را در معرض نمایش قرار دهد. او معمولا بر روی بلندترین و خطرناک ترین مکان های دنیا مانند یک جرثقیل قول پیکر، حرکات تعادلی خود را به نمایش می گذارد. او این کار را از ۵ سالگی آغاز کرده است و امروزه به عنوان یکی از مشهورترین افراد دنیا شناخته می شود.
مردی که از مرگ نمی ترسد

۱۱-

×Pegah×

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-24
لایک‌ها
439
امتیازها
43
کیف پول من
-44
مردی که سالهاست دست خود را پائین نیاورده است!
آقای هراتی (sadhu amar bharati) در سال ۱۹۷۳ به افتخار خدای خود، دست خود را بالا برد و هنوز آن را پائین نیاورده است!
مردی که دستش را پائین نمی آورد

۱۲

×Pegah×

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-24
لایک‌ها
439
امتیازها
43
کیف پول من
-44
مرد یخی واقعی!
Wim hof یکی از رکورد داران جهانی آلمان و فردی ماجراجو است که به خاطر توانایی خارق العاده خود در مقاومت در دمای بسیار پائین، به مرد یخی مشهور شده است. او یکبار به مدت یک ساعت و پنجاه و دو دقیقه در مخلوط آب و یخ دراز کشید.
مرد یخی

۱۳-

×Pegah×

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-24
لایک‌ها
439
امتیازها
43
کیف پول من
-44
زنی با بیشترین خالکوبی در طول تاریخ
در ۲۹ ژوئن سال ۲۰۱۱، جسد زنی ۵۳ ساله به نام Cynthia Martell در خیابان لاگونا پیدا شد. عجیب ترین موضوع در ر*اب*طه با این جسد این بود که ۹۷ درصد از ب*دن او با خالکوبی پوشیده شده بود که او را به عنوان فردی با بیشتری خالکوبی در دنیا معروف کرد.
خالکوبی

۱۴

×Pegah×

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-24
لایک‌ها
439
امتیازها
43
کیف پول من
-44
مردی با بزرگترین د*ه*ان دنیا
Francisco Domingo Joaquim، یکی از اهالی آنگولاست که یک توانایی عجیب دارد. او دارنده رکورد بزرگترین د*ه*ان دنیاست. د*ه*ان او در هنگام باز نگه داشتن، ۱۷ سانتی متر اندازه گیری شده است و او می تواند یک قوطی کوکاکلا یا کیف پول خود را راحت در آن قرار دهد!
بزرگترین دهان دنیا

۱۵-

×Pegah×

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-24
لایک‌ها
439
امتیازها
43
کیف پول من
-44
مردی با بلندترین موهای دنیا

هرچند آقای ون هی (tran van hay) ویتنامی، هرگز موهای خود را اندازه نگرفته است و نام خود را در کتاب رکوردهای گینس ثبت نکرده است، ولی به عنوان مردی با بلندترین موی دنیا شناخته می شود. طبق گفته همسر این فرد گیاهخوار، او در ۵۰ سال گذشته هیچوقت موهای خود را کوتاه نکرده است و فقط چند بار آن ها را شسته است. (آخرین بار ۱۱ سال پیش!)
متاسفانه این مرد عجیب، در سال ۲۰۱۰ و در سن ۷۹ سالگی درگذشت.
درازترین موی دنیا

۱۶

بالا