بعد از ظهرای پاییز و زمستون که هوا یکم خنکه هیچی بیشتر از یه نو*شی*دنی گرم نمیچسبه. مخصوصا اگه کلی کار داشته باشی و نخوای سرما و کوتاهی روز بی حال و کرختت کنه. به شما توصیه میکنم از هات چاکلت غافل نشید که از خود بهشت اومده.
هات چاکلت از خوشمزهترین نو*شی*دنیهایی هست که تا بحال بشر به خودش دیده! اگه از گروه افرادی هستید که به این مهم اعتقاد ندارید بدونید که این مطلب اصلا براتون جذاب نخواهد بود.
هات چاکلت حتما باید غلیظ باشه؟
هات چاکلت انواع مختلفی داره و با مواد اولیه و غلظتهای مختلفی تهیه میشه و اینطور نیست که اگه جایی هات چاکلت رقیق براتون سرو کردن بگید بدرد نمیخوره و جایی که غلظت این نو*شی*دنی بیشتر بود تصور کنید خیلی بهتر و اصیل تره. موضوع اینه که کشورهای مختلف این نو*شی*دنی رو به شکلهای متفاوتی مصرف میکنن. امروز براتون طرز تهیه هات چاکلت خیلی ساده و خوشمزه که غلظت زیادی نداره رو توضیح میدم. اگه فرصت شد در مورد ورژنهای دیگهی هات چاکلت بعدا توضیح میدم.
مواد لازم
مراحل ذوب کردن شکلات
دستور سریع
۱. ۱۰۰ گرم شکلات ۶۰ درصد رو خرد کنید و با حرارت غیر مستفیم (بن ماری) یا توی مایکروویو ذوبش کنید.
۲. دو لیوان شیر پرچرب رو بذارید روی حرارت تا د*اغ بشه. یک قاشق شکر قهوهای بهش اضافه کنید.
۳. یکی دو قطره عصاره وانیل به شیر اضافه کنید و وقتی د*اغ شد از حرارت بردارید.
۴. شکلاتها که کاملا ذوب و روان شدن به شیر د*اغ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن.
پودر هات چاکلت
خیلیها از پودر هات چاکلت استفاده میکنن. اون پودر هم ترکیبی از شیرخشک و کاکائو و شکر هست. در واقع یه نوع خیلی سریع و در دسترس و سبک و خیلی رقیق از این نو*شی*دنی هست.
شیرکاکائو یک هات چاکلت رقیقه
خیلیها برای اینکه هات چاکلت رو سبک میل کنند از ترکیب شیر و کاکائو استفاده میکنن. پودر کاکائو حاصل جداسازی کره کاکائو از میوه کاکائو هست که خب سبکتره و چربی نداره. در این صورت کالری کمتری هم داره.
هات چاکلت با دارچین
یکی از ادویههایی که توی بعضی از کشورها به هات چاکلت اضافه میشه دارچین هست که واقعا هم طعم مطبوعی به این نو*شی*دنی میده. حالا اگه دلتون خواست یه خیلی خیلی کم دارچین اضافه کنید به هات چاکلتتون، شاید شما هم خوشتون اومد.
هات چاکلت از خوشمزهترین نو*شی*دنیهایی هست که تا بحال بشر به خودش دیده! اگه از گروه افرادی هستید که به این مهم اعتقاد ندارید بدونید که این مطلب اصلا براتون جذاب نخواهد بود.
هات چاکلت حتما باید غلیظ باشه؟
هات چاکلت انواع مختلفی داره و با مواد اولیه و غلظتهای مختلفی تهیه میشه و اینطور نیست که اگه جایی هات چاکلت رقیق براتون سرو کردن بگید بدرد نمیخوره و جایی که غلظت این نو*شی*دنی بیشتر بود تصور کنید خیلی بهتر و اصیل تره. موضوع اینه که کشورهای مختلف این نو*شی*دنی رو به شکلهای متفاوتی مصرف میکنن. امروز براتون طرز تهیه هات چاکلت خیلی ساده و خوشمزه که غلظت زیادی نداره رو توضیح میدم. اگه فرصت شد در مورد ورژنهای دیگهی هات چاکلت بعدا توضیح میدم.
مواد لازم
- شیر ۲ لیوان
- شکلات ۶۰ درصد ۱۰۰ گرم (درصدش میتونه تغییر کنه)
- وانیل کمی
- شکر (ترجیحا شکر قهوه ای) ۱-۲ قاشق
دستور سریع
۱. ۱۰۰ گرم شکلات ۶۰ درصد رو خرد کنید و با حرارت غیر مستفیم (بن ماری) یا توی مایکروویو ذوبش کنید.
۲. دو لیوان شیر پرچرب رو بذارید روی حرارت تا د*اغ بشه. یک قاشق شکر قهوهای بهش اضافه کنید.
۳. یکی دو قطره عصاره وانیل به شیر اضافه کنید و وقتی د*اغ شد از حرارت بردارید.
۴. شکلاتها که کاملا ذوب و روان شدن به شیر د*اغ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن.
پودر هات چاکلت
خیلیها از پودر هات چاکلت استفاده میکنن. اون پودر هم ترکیبی از شیرخشک و کاکائو و شکر هست. در واقع یه نوع خیلی سریع و در دسترس و سبک و خیلی رقیق از این نو*شی*دنی هست.
شیرکاکائو یک هات چاکلت رقیقه
خیلیها برای اینکه هات چاکلت رو سبک میل کنند از ترکیب شیر و کاکائو استفاده میکنن. پودر کاکائو حاصل جداسازی کره کاکائو از میوه کاکائو هست که خب سبکتره و چربی نداره. در این صورت کالری کمتری هم داره.
هات چاکلت با دارچین
یکی از ادویههایی که توی بعضی از کشورها به هات چاکلت اضافه میشه دارچین هست که واقعا هم طعم مطبوعی به این نو*شی*دنی میده. حالا اگه دلتون خواست یه خیلی خیلی کم دارچین اضافه کنید به هات چاکلتتون، شاید شما هم خوشتون اومد.