خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • 🌱فراخوان جذب ناظر تایید ( همراه با آموزش ) کلیک کنید
  • تخفیف عیدانه ۶۰ درصدی چاپ کتاب در انتشارات تک رمان کلیک کنید

دفتر کار دفترکار | خبرنگار حوراء

• نویسنده موضوع Rover
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 9
  • بازدیدها 103
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Rover

معاونت کل سایت
پرسنل مدیریت
معاونت کل سایت
مدیریت تالار
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
طراح انجمن
کتابخوان انجمن
حفاظت انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-12-15
کیف پول من
13,000,002,150

حوراء

سرپرست آزمایشی مطبوعات + دستیار مدیر تالار رمان
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
دستیار مدیر
منتقد انجمن
خبرنگار انجمن
تایپیست انجمن
راهنمای انجمن
ادمین اعلانات
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-12-22
کیف پول من
96,879
پاستیلی‌ها
خبر د*اغ

نزدیک عید است و خانواده‌ی رنگارنگ تک‌رمان، رنگی‌رنگی‌تر از همیشه گشت. با عوض شدن رنگ مقام‌ها، توسط Rover عزیز، مقام‌داران به تکاپو افتادند. برخی مشغول ست کردن لباس‌هایشان برای عید(پروفایل و بک‌گراند) و برخی دیگر اعتراض کرده و از رنگ زرد و نارنجی‌شان می‌نالند؛ چرا که هرچه ابهت داشتند، بر باد فنا رفته و هرچه پنبه کرده بودند، در عرض یک روز رشته شد. از این برخی، می‌توان از کادر ارشد و همچنین سرپرستان نام برد که در گذشته با رنگ‌های خفنشان پز می‌دادند و خودنمایی می‌کردند.(خیلی کار بدیه. شرم کنید) و اما نویسندگان مقام‌دار، با دمشان گردو می‌شکنند و برای ارشدان و سرپرستان ابرو بالا می‌اندازند.

فعالان تک‌رمان و رنگی‌رنگی‌های عزیز، لحظات خوشی را میان پاستیلی‌ها برایتان آرزومندم و تا خبرهای بعدی، شما را به خداوند متعال می‌سپارم.

پ.ن: از تگ کردن سوژگان معذورم. ولی اگه به قتل رسیدم رد خونم رو بگیرید.
مضنون: .Sarina.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
آخرین ویرایش:

حوراء

پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
دستیار مدیر
منتقد انجمن
خبرنگار انجمن
تایپیست انجمن
راهنمای انجمن
ادمین اعلانات
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-12-22
کیف پول من
96,879
تولد
خبر فوری

امروز ۲۷ اسفند ماه ۱۴۰۳، پاستیلی‌های قصر تک‌رمان پرشورتر و خوشحال‌تر از همیشه‌اند. همه‌ی پرنسس‌ها لباس‌های رنگی‌رنگی به تن کرده و راهی بزرگ‌ترین اتاق قصر می‌شوند و همگی با دیدن تزئینات و ریسه‌های رنگی، که کار کسی جز پرنسس Negin_SH که امروز لباسش ترکیبی از رنگ‌های سبز و طلایی بود نیست، شوکه می‌شدند. آن روز من، تنها برای یافتن سوژه‌ای برای اتاق کارم، پا در آن اتاق گذاشتم و چشمم میان آن همه پاستیلی، بر پرنسس .Melina. که لباسی آتشین به تن داشت، زوم گشت و باید اغراق کنم او در هر حالت و با هر لباسی زیبا و اغواگر است. بهت را می‌شد از د*ه*ان باز مانده و چشمان درشت شده‌اش خواند. بالاخره به خودش آمد و دهانش را بست. از شدت خوشحالی زبانش بند آمده و دست‌هایش را با شعف مقابل دهانش گرفت.
پاستیلی‌ها یکی‌یکی به او تولدش را تبریک می‌گفتند و هدایاشان را تقدیمش می‌کردند و تا خود روز بعد، می‌زدند و می‌رقصیدند.
بانو Lunika✧ دستمالی بر کمر بسته و مهارت کمر پیچ و تاب دادنش را به رخ Rover می‌کشید. در نهایت بانوی قصر، پرنسس Rover تاب نیاورد، بیخیال ابهت زبان‌زدش شد و بالاتنه‌اش را با ناز و عشوه لرزاند. ملینا که این رویداد عجیب را نمی‌توانست هضم کند، پی‌درپی جیغ‌های گوش‌خراشی از شدت ذوق می‌کشید و باقی پاستیلی‌ها همان‌طور که دست می‌زدند، کلمات تحسین‌آمیز را برای دو رقصنده و آوای تولدت مبارک را برای زیباترین پرنسس قصر .Melina. بر زبان می‌راندند.

شما هم بیاید جا نمونید رنگی‌رنگی‌ها.
https://forums.taakroman.ir/threads/30714/

اگه به قتل رسیدم رد خونم رو بگیرید.
مضنون: Rover

آخرین ویرایش:

حوراء

پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
دستیار مدیر
منتقد انجمن
خبرنگار انجمن
تایپیست انجمن
راهنمای انجمن
ادمین اعلانات
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-12-22
کیف پول من
96,879
افسونگر
خبر آخر هفته

مدیر آزمایشی تالار گویا، بانو ریرا با اولین ضبط خود، به افسونگر معروف گشت. او با صدای پرکرشمه و زیبایی که دارد، به بخش کتاب شور خاصی داده و تحیر تک‌رمانی‌ها را برانگیخته است. در گوشه‌به‌گوشه‌ی قصر تک‌رمان، زمزمه‌هایی راجع‌به صدای بی‌نظیر او شنیده می‌شد؛ به همین علت، همکاری بخش مطبوعات با بخش کتاب، مورد استقبال گرمی از تک‌رمانی‌ها قرار گرفت و زین پس، اغلب اخبار توسط تیم گویا صوتی خواهد گشت.​

حوراء

پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
دستیار مدیر
منتقد انجمن
خبرنگار انجمن
تایپیست انجمن
راهنمای انجمن
ادمین اعلانات
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-12-22
کیف پول من
96,879
پاستیلی‌ها²

ملکه قصر تک‌رمان، بانو Rover در پاسخ به اعتراضات پاستیلی‌ها به تغییر ناگهانی رنگ‌ها، مقام‌داران را به رنگین کمان و تیم مدیریت را به پرچم ایتالیا تشبیه کرد. در این میان، بانو Monella که گویی تنها مقام‌داری بود که از این تغییر ناگهانی رنگ‌ها، رضایت کامل داشت و حتی از شدت ذوق، خودی در چت‌روم نشان داد، همراه با بانو ANLI زیبا با جمله «رنگت رو عوض می‌کنم!» توسط ملکه Rover تهدید شدند؛ گرچه رنگ بانو Monella و همچنین بانو ANLI حسادت بسیاری از مقام‌داران را برانگیختند، اما ملکه‌ی قصر را؟ ابدا! ملکه معتقد است بهترین رنگ را دارد و من، چقدر با او موافقم.​

حوراء

پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
دستیار مدیر
منتقد انجمن
خبرنگار انجمن
تایپیست انجمن
راهنمای انجمن
ادمین اعلانات
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-12-22
کیف پول من
96,879
کتابخانه

کتابخانه‌ی قصر تک‌رمان افتتاح شد!
گفته شده که پرنسسِ ناظر بر این کتابخانه، بانو Lunika✧ قصد دارد از کتاب‌های نابی در این کتابخانه رونمایی کند و از این‌رو، از تک‌رمانی‌ها و به‌خصوص پاستیلی‌ها(رنک‌دارها) انتظار می‌رود، با لایک و بازدید از این کتابخانه، از قصر بزرگ و رَنگی تک‌رمان، حمایت کنند.

حوراء

پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
دستیار مدیر
منتقد انجمن
خبرنگار انجمن
تایپیست انجمن
راهنمای انجمن
ادمین اعلانات
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-12-22
کیف پول من
96,879
چنل تک‌رمان

فعالیت سایت تک‌رمان، در سایر شبکه‌های اجتماعی آغاز و گسترده شد.
طبق آخرین صحبت‌های من با کادر مدیریت، تمامی رنک‌دارها موظفند، در چنل‌ها(کانال‌ها) عضو باشند و همچنین، نویسندگان و.‌.‌. در صورت حمایت از انجمن می‌توانند آثارشان را همراه با فایل صوتی و.‌.‌. در سایر شبکه‌های اجتماعی و توسط سایت تک‌رمان معرفی و تبلیغ کنند.
-
ایتا:
کآنآلِ رُمآن نِوّیسیِ اَنجُمِن تَک‌رُمان❤️‍🔥
سلام دوستان‌گلم شما میتوانید در این کانال تیزر آثار و کلی چیزه دیگه از انجمن تک‌رمان رو ببینید😉 پس زود تند سریع عضو شو🥰

ت*ل*گرام:

روبیکا:
@taakromanا​

حوراء

پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
دستیار مدیر
منتقد انجمن
خبرنگار انجمن
تایپیست انجمن
راهنمای انجمن
ادمین اعلانات
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-12-22
کیف پول من
96,879
اخبار کاربران
خبر آخر هفته

عرض درودی پرمهر خدمت تمامی دوست‌داران خبر.
بخش و تالار مطبوعات، با ایجاد ساب جدید اخبار کاربران رنگ و بوی دیگه‌ای به خودش دید. این ساب به کاربران عادی اجازه‌ی داشتن تایپک خبر رو میده، تا هر وقت دلشون بخواد، توی این ساب فعالیت کنن. تایپک‌های این ساب به اخبار کهن منتقل نمی‌شن مگر زمان اخراج شدن کاربر؛ همچنین، یکی از مزیت‌های این ساب، اینه که نویسندگان می‌تونن راجع‌به آثارشون خبر بنویسن و مخاطبان جدیدی رو جذب کنند.
امیدوارم به‌زودی شاهد فعالیت‌های جذاب و دلگرم کننده‌اتون در این ساب باشیم.
💗👇💗

حوراء

پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
دستیار مدیر
منتقد انجمن
خبرنگار انجمن
تایپیست انجمن
راهنمای انجمن
ادمین اعلانات
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-12-22
کیف پول من
96,879
شاهزاده مینروا
خبر فوری
بخش سرآغاز

امروز جنگل ساحرگان سبزتر از همیشه است؛ چرا که روز میلاد یکی از قدرتمندترین ساحرگان جنگل، شاهزاده مینروا هست.
جنگل ساحرگان که در سرزمین تک رمان واقع شده است، با تولد شاهزاده Rover قدرتمندتر از همیشه به‌نظر می‌آید و این، حتی در اقیانوس پریان نیز غوغا کرده.
رهبر قبیله، بانو Reina✧ آن‌قدر از تولد برگ برنده‌ای که آوازه‌اش، سرزمین تک رمان را پر کرده خشنود شده است که همه تک‌رمانی‌ها را به جشن تولد این ساحره قدرتمند دعوت کرد.

حوراء

پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
دستیار مدیر
منتقد انجمن
خبرنگار انجمن
تایپیست انجمن
راهنمای انجمن
ادمین اعلانات
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-12-22
کیف پول من
96,879
تولد بهترین رفیق دنیا

امروز تولد زیباترین پری‌دریایی سرزمین تک رمان است. بانو فروردینی که با پا به این دنیا گذاشتنش، رنگ دیگری به زندگی من و اهالی اقیانوس بخشید.
آرزومند آرزوهایت بانوی زیبارو💗
Farvardin

بالا