خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • 🌱فراخوان جذب ناظر تایید ( همراه با آموزش ) کلیک کنید
  • تخفیف عیدانه ۶۰ درصدی چاپ کتاب در انتشارات تک رمان کلیک کنید

دفتر کار دفترکار | خبرنگار farvardin

• نویسنده موضوع حوراء
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 105
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

حوراء

سرپرست آزمایشی مطبوعات + دستیار مدیر تالار رمان
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
دستیار مدیر
منتقد انجمن
خبرنگار انجمن
تایپیست انجمن
راهنمای انجمن
ادمین اعلانات
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-12-22
کیف پول من
96,879
بسم الله الرحمن الرحیم

این دفترکار متعلق به خبرنگار عزیز Farvardin می‌باشد.
کاربران عزیز از ارسال مطلب در این دفترکار خودداری کنند.

موفق باشید🌸

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

آخرین ویرایش:

Farvardin

خبرنگار آزمایشی
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2025-02-25
کیف پول من
2,345
به نام خالق
عنوان اثر من با تو مجنون شدم تغییر کرد!
بخش کتاب

نویسنده‌ی فعال تک‌رمان، بانو زری، در طی یک تصمیم ناگهانی و با تغییر عنوان اثرش از «من با تو مجنون شدم» را به «آخرین جرم» کنجکاوی تک‌رمانی‌ها را برانگیخت.
او در جواب «چطور ایده نوشتنش به ذهنت رسید و دلیل این نامگذاری چی بود» این گونه جواب داد:
«اولین عنوانش عشق یا غرور بود تا اون زمان که ۱۲ سالم بود و ایده‌اش به ذهنم رسید و شروع به نوشتنش کردم؛ اما گفتن عنوان تکراریه و مجبور شدم به من با تو مجنون شدم تغییرش بدم. طبق عنوان انتخابیم، ایده توی ذهنم شکل گرفت. طی یه مدت طولانی تصمیم گرفتم هم ایده و هم عنوان و خلاصه و مقدمه حتی عکس جلد رو تغییر بدم. حتی الان عنوانش رو به آخرین جرم تغییر دادم»

خبرنگاران:
Farvardin
حوراء

سوژه:
ANLI

گویندگان:
ریرا
حوراء

فایل صوتی:

آخرین ویرایش:

Farvardin

خبرنگار آزمایشی
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2025-02-25
کیف پول من
2,345
به نام خالق
مسابقه داستانک‌نویسی انجمن تک‌رمان آغاز شد.

شرکت کنندگان این مسابقه داستانک‌نویسی، که محدود به ژانر جنایی است تا تاریخ ۲۹ اسفندماه مهلت ارسال آثار جذابشان را دارند.
چهار داور این مسابقه، پذیرای داستانک‌های بی‌نظیر نویسندگان و قلم قوی آن‌ها هستند.
تا اکنون سه عدد از شرکت کنندگان مسابقه، با داستانک‌هایشان که با جوهر خون نوشته شده است، تک‌رمانی‌ها را تحت تأثیر قرار دادند.
رقابت تنگاتنگ و انتظار برای اعلام نتایج، شور و شوق خاصی را در تک‌رمانی‌ها به طغیان در آورده است.

برای شرکت در این مسابقه، داستانک خود را در تایپک زیر قرار دهید:

خبرنگار:
Farvardin

گوینده:
ریرا

فایل صوتی:

آخرین ویرایش:

Farvardin

خبرنگار آزمایشی
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2025-02-25
کیف پول من
2,345
به نام خالق
نبرد

کینه و کدورتی که بین پریان دریایی و ساحرگان وجود دارد، باعث شد که تک‌رمانی ها به قصد حمایت از دو قبیله به نبرد بپیوندند. ساحرگان و پریان دارای قبایل مختلفی هستند و خود را برای نبرد آماده می‌کنند. قبیله آکوانیما همچنان در حال جذب پریان، خون‌آشام‌ها و گومهیوها برای نبرد است.

خبرنگار:
Farvardin

گوینده:
-

آخرین ویرایش:

Farvardin

خبرنگار آزمایشی
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2025-02-25
کیف پول من
2,345
به نام خالق
تخفیف عیدانه

خبر خوب برای تک‌رمانی‌ها! انتشارات تک‌رمان یه تخفیف ۶۰٪ گذاشت. نویسندگان می‌توانند آثار جذاب‌شان را با پرداخت کمتر از نصف قیمت، چاپ کنند از خواندن این آثار جذاب ل*ذت ببرند. مدت زمان این تخفیف محدود است.

خبرنگار:
Farvardin

گوینده:
-​

آخرین ویرایش:

Farvardin

خبرنگار آزمایشی
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2025-02-25
کیف پول من
2,345
به نام خالق
داستان‌های ماورایی کاربران تک‌رمان

در انجمن تک‌رمان، کاربران با به اشتراک گذاشتن داستان‌های ترسناک و ماورایی واقعی خود، فضایی پر از هیجان و ترس را ایجاد کردند. هر داستان، دنیای خاص خودش را داشت و روایتگر تجربه‌ منحصر به فرد بود که به نوعی با ماوراءالطبیعه در ارتباط بود. داستان‌های کاربران، علاوه بر ایجاد حس ترس و هیجان، به نوعی به ما یادآوری می‌کنند که دنیای ما فراتر از آن چیزی است که می‌بینیم و تجربه‌های ماورایی می‌توانند در هر گوشه‌ای از زندگی‌مان رخ دهند. کاربران با اشتراک‌گذاری این داستان‌ها، نه تنها ترس را به یکدیگر منتقل کردند، بلکه ارتباطی عمیق با تجربیات انسانی و ماورایی برقرار کردند.

خبرنگار:
Farvardin

گوینده:
-

آخرین ویرایش:
بالا