• خرید مجموعه دلنوشته دلدار فاطمه یادگاری کلیک کنید
  • مصاحبه صوتی رمان ققنوس آتش اثر مونا سپاهی کلیک کنید

معرفی کتاب کتاب هانیبال لکتر توماس هریس

ساعت تک رمان

Hana.Banu

مترجم انجمن
مترجم انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-08-05
لایک‌ها
34
امتیازها
18
کیف پول من
2,024
d9afd663b4c34e2fbc844881b50b9b0d.jpg

نام کتاب: هانیبال لکتر
نویسنده: توماس هریس
مترجم: کوروس جهانبیگلو
نشر: دایره

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Hana.Banu

مترجم انجمن
مترجم انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-08-05
لایک‌ها
34
امتیازها
18
کیف پول من
2,024

معرفی کتاب هانیبال اثر توماس هریس

کتاب «هانیبال» رمانی نوشته «توماس هریس» است که اولین بار در سال 1999 به انتشار رسید. دکتر «هانیبال لکتر» پس از فرار از زندان در داستان «سکوت بره ها»، به شکل مخفیانه در اروپا ساکن شده و مانند یک جنتلمن آکادمیک و مورد احترام زندگی کرده است. «هانیبال» اما اشتباهی دردسرساز را از خود بر جای گذاشته است: یکی از قربانیان او به نام «میسن ورجر» که به آزار فرزندان خودش متهم شده بود اما توانست از زندان اجتناب کند چون پذیرفت که برای دریافت درمان های روانپزشکی، تحت معالجه دکتر «لکتر» قرار بگیرد. «هانیبال» او را تا آستانه مرگ پیش برده، و «ورجر» که اکنون فقط به فکر انتقام است، گروهی از مأمورین دولتی فاسد را استخدام می کند تا بزرگترین دشمن خود را بیابد.

Hana.Banu

مترجم انجمن
مترجم انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-08-05
لایک‌ها
34
امتیازها
18
کیف پول من
2,024
قسمت هایی از کتاب هانیبال

فکر می کنم اشتباه گرفتن درک با همدلی، کار آسانی باشد-ما شدیدا به همدلی نیاز داریم. شاید آموختن تمایز قائل شدن میان این دو، بخشی از بزرگ شدن باشد. سخت و ناراحت کننده است که بدانی کسی می تواند تو را درک کند، بدون این که حتی از تو خوشش بیاید.

احساسی مشترک هست که همگی آن را می شناسیم اما هنوز نامی برایش انتخاب نکرده ایم-انتظاری دلنشین برای این که بتوانیم تحقیر کنیم.

در مورد موضوعی مرتبط، «سینیور پاتزی»، باید پیش شما اعتراف کنم: به شکل جدی در حال فکر کردن به خوردن همسر شما هستم.

بالا