دیدار مدیر کل دامپزشکی استان با فرماندار شهرستان خاش

• نویسنده موضوع Diyar♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 94
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,009
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
در این دیدار رئیس حراست اداره کل دامپزشکی استان، مدیریت جهاد کشاورزی و رئیس اداره دامپزشکی شهرستان خاش، مدیرکل دامپزشکی استان را همراهی کردند.
در این جلسه، دکتر مهدی حسینی مدیرکل دامپزشکی استان به تشریح اقدامات و عملکرد دامپزشکی پرداخت و گفت: با توجه به اینکه شهرستان خاش به عنوان قطب دامپروری استان می باشد نقش ویژه ای در حفظ سرمایه های دامی و تامین امنیت غذایی جامعه از طریق انجام واکسیناسیون دام ها و نظارت بهداشتی برفرآورده های خام دامی ایفا می نماید چرا که ایمن سازی جمعیت دامی علیه بیماری های واگیر و خطرناک دامی و قابل انتقال به انسان سبب پیشگیری از بروز و گسترش این بیماری ها می گردد​

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Diyar♡

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,009
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
صالحی
فرماندار شهرستان خاش نیز با اشاره به اهمیت نقش دامپزشکی، خواستار تسهیل بروکراسی های اداری و همراهی ادارات ستادی با اداره دامپزشکی این شهرستان همراه با تنفیذ اختیارات بیشتر شد.
وی همچنین با توجه به دوری روستاییان و عشایر از مرکز شهرستان درخواست ایجاد تشکلی تحت عنوان دهیاران شهرستان جهت گزارش به موقع بیماری ها دامی و تلفات ناشی از آن به اداره دامپزشکی را داشت.​

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,009
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
دکتر
رخشانی بیان داشت: اداره دامپزشکی شهرستان خاش تمامی تلاش خود را به کار گرفته تا در کوتاهترین زمان ممکن خدمت رسانی نموده و باعث پیشگیری از بروز و انتشار بیماری ها در منطقه گردد.
در پایان، فرماندار شهرستان خاش از زحمات و تلاش های جهادی اداره دامپزشکی این شهرستان تقدیر و تشکر نمود.​

بالا