جامعه فرهنگ اصلی چیست؟

• نویسنده موضوع مهاجر.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 209
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
به نظرت فرهنگ اصلی چیه؟
منظورم از فرهنگ اصلی اینه که فرهنگ واقعی چیه؟
آیا با فرهنگ بودن به شیک و پیک بودن و دَم و دستگاه داشتنه؟
نه، فرهنگ به این چیزای فانی خلاصه نمیشه ولی متاسفانه عدهٔ کمی از آدما اونو درک میکنن
کشور آمریکا و انگلیس _ البته به گفتهٔ خودش_ از لحاظ فرهنگ از تمام کشورها سرترند درسته؟
اما فرهنگ چه سودی داره وقتی آه هزاران بچهٔ گرسنه، مادر و یتیما پشت سرشون باشه؟!
میدونی فرهنگ اصلی چیه؟
البته این نظر منه می‌تونی نپذیری.
به نظر من فرهنگ یعنی هم‌دل بودن، همراه بودن، مثل کوه پشت سر خواهر و برادرای دینی‌ت باشی؛ وقتی میگم خواهر و برادر دینی یعنی اینکه هر کس که لقبش مسلمونه. فرقی نمیکنه شیعه باشه یا سُنی، ترک باشه یا لُر، افغانی باشه یا هندی. وقتی اسمش مسلمونه میشه خواهر یا برادر هم؟ مگه پیامبر که ما هر وقت اسمش میاد صلوات میفرستیم همینو نگفت؟
خب پس این یکیش.
فرهنگ یعنی اینکه وقتی چیزی نوش جون میکنی نریزی توی کوچه و خیابون.
میدونی وقتی بچه تر بودم و رفتم کلاس داستان نویسی بهم گفتن هر وقت خواستی آشغال بریزی توی خیابون، اینو به یادت بیار که یه کمری خم میشه برای گرفتن آشغالی که تو انداختی، یه نفر بزرگتر از تو
کسی که با فرهنگه این خصوصیات رو داره: متواضع، مهربون، خودشو بزرگتر از بقیه نمیدونه، جلوی کسی که توان خرید لباس نو رو نداره مانتو یا پیرهن ۸۰۰،۹۰۰ تومنی نپوشه، به بزرگترش نهایت احترام رو بزاره، با بچه ها مهربون باشه، دفاع کنه از ناتوانان و ....
اینه فرهنگ واقعی، نه این فرهنگی که الان خیلی‌ها درگیرشن، تاکید میکنم خیلی ها نه همه.
بازم میگم این نظر منه و میتونی قبولش نکنی

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا