خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • انجمن بدون تغییر موضوع و محتوا به فروش می رسد (بعد از خرید باید همین روال رو ادامه بدید) در صورت توافق انتشارات نیز واگذار می شود. برای خرید به آیدی @zahra_jim80 در تلگرام و ایتا پیام بدید

چگونه مضرات مواد شوینده برای سلامتی را کاهش دهیم؟

• نویسنده موضوع MahSana♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 201
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,439
مواد شوینده معمولا به دو صورت حاد و مزمن تقسیم شده و اثرات مخربی روی ریه می‌گذارد.

مضرات استفاده زیاد از مواد شوینده به صورت حاد معمولا باعث تماس ناگهانی فرد با آن‌ها و به صورت مزمن تماس‌های مکرر و طولانی مدت را شامل می‌شود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,439
پرخطر ترین روش استفاده از مواد شوینده

استفاده از مواد شوینده معمولا به سه روش اسپری کردن، مایع و پودر است که عوارض خطرناکی روی سلامت ریه‌ها می‌گذارد. ناگفته نماند که استفاده از مواد شوینده به صورت اسپری بسیار خطرناک‌تر از مایع یا پودر آنهاست.

استفاده زیاد از مواد شوینده معمولا با عوارض گوناگونی مانند سرفه، تنگی نفس، درد س*ی*نه و خس خس س*ی*نه همراه بوده و ممکن است با شدت گرفتن باعث بستری شدن فرد بیمار در بیمارستان شود.

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,439
کدام بیماری ها از مصرف زیاد مواد شوینده حاصل می شود؟

استفاده مکرر، زیاد یا طولانی مدت از مواد شوینده باعث ایجاد حساست‌های آلرژی زا در افراد می‌شود که در صورت مداوم استفاده کردن ممکن است باعث بروز بیماری‌های «آسم» یا «برونشیت» شود.

استفاده زیاد از مواد شوینده گاهی باعث می‌شود تا افراد در بخش‌های ویژه بیمارستان‌ها بستری شده و به داروها نیاز پیدا کنند.

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,439
روش های مناسب استفاده از مواد شوینده برای کاهش مضرا آن برای سلامتی:

۱: چند ماده شوینده را ترکیب نکنید.

۲: از مواد شوینده‌ای مانند صابون با آب خالی استفاده کنید تا ضرر زیادی به ریه‌های انسان وارد نشود.

۳: در محیط‌های سربسته نباید به استفاده از مواد شوینده پرداخت و باید حتما درهای خانه یا محل کار را باز گذاشت.

۴: هنگام استفاده از مواد شوینده حتما از ماسک و دستکش استفاده شود.َ

بالا