- تاریخ ثبتنام
- 2020-07-14
- نوشتهها
- 3,004
- لایکها
- 7,913
- امتیازها
- 243
- کیف پول من
- 19,493
یکی از نفراتی که در ابتدای فصل به استقلال آمد محمدرضا آزادی بود. مهاجم جوان آبیها اما نتوانست خیلی فرصت بازی برای این تیم را پیدا کند و حالا در آستانه جدایی از استقلال قرار گرفته است. همچنین طی روزهای گذشته و بعد از ابتلای تعداد زیادی از اعضای تیم استقلال به کرونا شایعه شد آزادی هم یکی از کروناییهای این تیم است. از همین رو با این بازیکن جوان و آینده دار تماس گرفتیم که صحبتهای او را در ادامه میخوانید.
شایعه شد تو هم جزو کروناییهای استقلال هستی. این موضوع صحت دارد؟
نه این موضوع شایعه بود و من اصلا کرونا ندارم. هم به همراه تیم و هم خودم به صورت شخصی تست دادم که جواب آن منفی بود و مشکلی ندارم. اتفاقا چون سرما خورده بودم دو سه روزی به تمرین نرفتم. البته برخی اینطور حاشیهسازی کردند که چون چند روز به خاطر سرما خوردگی در تمرین حاضر نمیشدم پس حتما کرونا گرفتم که این طور نبود.
صحبتهایی مطرح شده مبنیبر اینکه نیمفصل دوم از استقلال جدا میشوی. در این خصوص چه نظری داری؟
شایعه شد تو هم جزو کروناییهای استقلال هستی. این موضوع صحت دارد؟
نه این موضوع شایعه بود و من اصلا کرونا ندارم. هم به همراه تیم و هم خودم به صورت شخصی تست دادم که جواب آن منفی بود و مشکلی ندارم. اتفاقا چون سرما خورده بودم دو سه روزی به تمرین نرفتم. البته برخی اینطور حاشیهسازی کردند که چون چند روز به خاطر سرما خوردگی در تمرین حاضر نمیشدم پس حتما کرونا گرفتم که این طور نبود.
صحبتهایی مطرح شده مبنیبر اینکه نیمفصل دوم از استقلال جدا میشوی. در این خصوص چه نظری داری؟