خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آداب‌ و رسوم آداب و رسوم مردم مجارستان

• نویسنده موضوع مهاجر.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 242
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
اگر بپرسید که مجار‌ها چطور آدم‌هایی هستند، جواب دادن به این سؤال کار آسانی نیست زیرا پیدا کردن یک تیپ شخصیتی رایج در بین مردم مختلف این کشور کار دشواری است. همه مجارها بلوند یا قد بلند نیستند یا حتی شاخصه‌های مشترک زیادی ندارند. پس زمینه‌های گوناگون متعددی پشت مردم این کشور وجود داشته که همین سبب تفاوت‌های مختلف می‌شود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
ویژگی‌ های فرهنگی مجارستانی ها

برای تعیین وقت سفارت مجارستان خوب است بدانیم که فرهنگ مجارستان وسیع است. به طور کل می‌توان ویژگی‌هایی چون احترام به بانوان و سالمندان یا اجداد را در اکثر نقاط به چشم دید. مردمان این سرزمین بسیار خدا ترس بوده ولی خیلی از مرگ هراسی ندارند زیرا در فرهنگشان این بخشی از سرنوشت طبیعت است. آن‌ها خیلی به فلسفه و عرفان یا زندگی پس از مرگ اعتقادی ندارند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
مردم مجارستان اعتقاد خاصی به ارزش‌های خانوادگی دارند. می‌توانیم به جرئت بگوییم که مرکز ساختار اجتماعی این کشور را خانواده می‌سازد و برای اعضای خود حمایت مالی و احساسی فراهم می‌کند. در مجارستان نسل‌های خانواده‌های بزرگ با هم زندگی کرده و اکثراً هوای همدیگر را دارند. معمولاً یک خانواده از والدین، پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها و اغلب دو فرزند تشکیل می‌شود.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
در زمینه روابط معمولاً مردم این کشور زمانی طولانی را صرف می‌کنند تا احساسات را تغذیه کرده و آن را تقویت کنند. برای آن‌ها هرگز کسی نمی‌تواند جای کس دیگری را بگیرد. شاید بتوان ادعا کرد که در هر زمانی می‌توانید روی دوستان مجار خود حساب کنید و البته آن‌ها هم همین انتظار را از شما دارند. مجارها روابط را مانند یک سرمایه اجتماعی می‌بینند و از آن مراقبت می‌کنند. زنان مجار مادرهای فداکار و همسرهای وظیفه شناسی هستند و معمولاً در زمینه حمایت از خانواده تابع ارزش‌های سنتی عمل می‌کنند. آن‌ها شیرینی پزهای حرفه‌ای بوده و در هنرهای آشپزی بسیار تبحر دارند. اغلب زنان به طور سنتی بعد از زایمان، کار بیرون از خانه را چند سالی رها کرده و به تربیت و رشد فرزندان می‌پردازند و زمانی که کودکان به سن مهدکودک (۳ سالگی) رسیدند دوباره به کار برمی‌گردند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
اگر به خانه یک مجار دعوت شدید حتماً با خود یک جعبه شکلات یا دسته گل هدیه ببرید. ا در این کشور رسم نیست با کفش در خانه بگردبد. توصیه می‌کنیم برای شام حتماً سر موقع برسید و اگر به مهمانی دعوت بودید، تأخیر بیش از نیم ساعت توهین آمیز به حساب می‌آید. اگر چه هدیه دادن گل به میزبان همیشه پسندیده است، اما توجه داشته باشید که در بین گل‌ها داوودی، گل سرخ یا لیلی نباشد! موقع سلام و احوالپرسی، معمولاً زن‌ها و مردها فقط با هم دست داده و زنان با یک دیگر روبوسی می‌کنند (یک ب*وسه برای هر گونه که از چپ شروع می‌شود). مردان نیز تنها با یکدیگر دست می‌دهند اما در برخی شرایط خانوادگی ممکن است با هم روبوسی نیز بکنند.

بالا