- تاریخ ثبتنام
- 2020-07-14
- نوشتهها
- 3,004
- لایکها
- 7,913
- امتیازها
- 243
- کیف پول من
- 19,493
استقلال در حالی این روزها به صدر جدول رده بندی رسیده که برخی از بازیکنان این تیم وعده افشاگری در خصوص برخی از مسائل پیرامون تیم را می دهند. این وعدهها از سوی ۳ بازیکن باتجربه تیم طی هفتههای اخیر مطرح شده است. در آخرین نمونه حسین حسینی، دروازهبان استقلال که در بازی با سپاهان روز خوبی داشت و موفق به ثبت یک کلینشیت دیگر شد، در پایان مسابقه گفته: «حرفهای زیادی دارم که بهزودی مطرح خواهم کرد.» مشخص نیست گلر آبیها به چه دلیل بعد از پیروزی مهم آبیها و در شرایطی که هواداران این تیم مشغول شادی هستند چنین اظهارات غیرمنتظره ای را مطرح کرده است.
پیش از او وریا غفوری کاپیتان آبیها هم در ادعای مشابهی گفته بود: « از درون و بیرون تیم تحت فشار هستم. مسایلی وجود دارد که هفتههای آینده در موردشان حرف خواهم زد.» اظهاراتی که بیش از همیشه هواداران استقلال را نگران کرد.
قبل از هر دو عزیز هم رشید مظاهری در روزهایی که از لیست خط نمیخورد ادعای مشابهی مطرح کرده بود. رشید بعد از بازی با ذوبآهن در نقش جهان گفته بود: «درگیری ذهنی دارم که مربوط به فوتبال هم نیست.»
مشخص نیست این۳ بازیکن باتجربه استقلال چه منظوری از بیان این ادعاها دارند. خصوصا در فصلی که آبیها روند مناسبی در نتیجه گیری داشته و حالا در صدر جدول هم تکیه زده اند.
پیش از او وریا غفوری کاپیتان آبیها هم در ادعای مشابهی گفته بود: « از درون و بیرون تیم تحت فشار هستم. مسایلی وجود دارد که هفتههای آینده در موردشان حرف خواهم زد.» اظهاراتی که بیش از همیشه هواداران استقلال را نگران کرد.
قبل از هر دو عزیز هم رشید مظاهری در روزهایی که از لیست خط نمیخورد ادعای مشابهی مطرح کرده بود. رشید بعد از بازی با ذوبآهن در نقش جهان گفته بود: «درگیری ذهنی دارم که مربوط به فوتبال هم نیست.»
مشخص نیست این۳ بازیکن باتجربه استقلال چه منظوری از بیان این ادعاها دارند. خصوصا در فصلی که آبیها روند مناسبی در نتیجه گیری داشته و حالا در صدر جدول هم تکیه زده اند.