در نقاط مختلف استان فارس در گذشته معتمدان محل پس از دیدن ماه آن را به سایرین خبر میدادند.
عموما مردم استان فارس و شیراز روزه خود را با انواع عرقیات گرم مثل گاوزبان، طارونه، نسترن، بهار نارنج،گلاب و یا شیر و خرما باز میکنند، علاوه بر این بانوان شیرازی انواع ترشی، مربا و نانهای مختلف را برای رمضان آماده میکنند.
غذاهای معروفی که در ماه رمضان در شیراز تهیه میشود قنبر پلو، کلم پلو و کوفته هلو است و نان گتک، یوخه، نان چایی، تر حلوا، رنگینک و زولبیا بامیه شیرازی نیز بر سر سفره افطاری گذاشته میشود.
در استان فارس و شهر شیراز در قدیم رسم بر این بود که با یک ساز مخصوص مردم برای سحر بیدار میشدند این رسم هنوز هم در برخی شهرستانها وجود دارد.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان