باز کردن #یخ_مرغ با قرار دادن آن در دمای اتاق و یا گرفتن مرغ زیر آب د*اغ اشتباه است️
چون به محض اینکه دما از 10 درجه سانتی گراد بگذرد، همهی باکتری هایی که از قبل درون مرغ جا خوش کردهاند، شروع به تکثیر شدن میکنند !
روش درست :
از یخچال استفاده کنید:
این روش زمان بیشتری میبرد، بنابراین باید از قبل برای آن برنامه ریزی کنید (مثلاً یخ 500 گرم گوشت قرمز یا مرغ بدون استخوان، یک روز کامل طول می کشد تا آب شود.)
از آب سرد استفاده کنید:
مرغ را به هیچ وجه نباید در تماس مستقیم با آب قرار دهید. برای این کار، مرغ را درون یک کیسه ی پلاستیکی غیر قابل نفوذ بگذارید و آن را درون یک کاسه یا تشت پر از آب سرد شیر فرو ببرید. این آب را باید هر 30 دقیقه عوض کنید
─┅─═इईईइ═─┅─
چون به محض اینکه دما از 10 درجه سانتی گراد بگذرد، همهی باکتری هایی که از قبل درون مرغ جا خوش کردهاند، شروع به تکثیر شدن میکنند !
روش درست :
از یخچال استفاده کنید:
این روش زمان بیشتری میبرد، بنابراین باید از قبل برای آن برنامه ریزی کنید (مثلاً یخ 500 گرم گوشت قرمز یا مرغ بدون استخوان، یک روز کامل طول می کشد تا آب شود.)
از آب سرد استفاده کنید:
مرغ را به هیچ وجه نباید در تماس مستقیم با آب قرار دهید. برای این کار، مرغ را درون یک کیسه ی پلاستیکی غیر قابل نفوذ بگذارید و آن را درون یک کاسه یا تشت پر از آب سرد شیر فرو ببرید. این آب را باید هر 30 دقیقه عوض کنید
─┅─═इईईइ═─┅─