- تاریخ ثبتنام
- 2020-07-14
- نوشتهها
- 3,004
- لایکها
- 7,913
- امتیازها
- 243
- کیف پول من
- 19,493
خوشبختانه استقلال در این فصل از ابتدا زیر نظر فرهاد مجیدی بوده و بازیکنان هم با نگاه خود سرمربی خریداری شدهاند؛ به همین خاطر بسیار امیدوارم که نتایج خوبی بگیرد ولی فراموش نکنیم استقلال بازیکنان زیادی را از دست داده و مهرههای تازه نفس فراوانی جذب کرده است؛ بنابراین باید حتما به این تیم برای رسیدن به آمادگی مناسب، فرصت کافی داد.
این شایعه که میگویند من با فرهاد مجیدی اختلاف دارم و با همدیگر صحبت نمیکنیم به هیچ وجه صحت ندارد و همین جا به استقلالیها اعلام میکنم اصلا این بحث را باور نکنند.
من و فرهاد همین هفته گذشته با همدیگر صحبت کردیم و هیچ مسئلهای با هم نداریم.
در برههای با یکدیگر کار کردیم و حالا دیگر همکار نیستیم ولی کوچکترین اختلافی نداریم و اصلا مشکلی میان ما وجود ندارد.
دلم میخواهد استقلال با فرهاد مجیدی قهرمان شود و من هم به عنوان جزیی از خانواده بزرگ استقلال از چنین اتفاق ارزشمندی ل*ذت ببرم.
این شایعه که میگویند من با فرهاد مجیدی اختلاف دارم و با همدیگر صحبت نمیکنیم به هیچ وجه صحت ندارد و همین جا به استقلالیها اعلام میکنم اصلا این بحث را باور نکنند.
من و فرهاد همین هفته گذشته با همدیگر صحبت کردیم و هیچ مسئلهای با هم نداریم.
در برههای با یکدیگر کار کردیم و حالا دیگر همکار نیستیم ولی کوچکترین اختلافی نداریم و اصلا مشکلی میان ما وجود ندارد.
دلم میخواهد استقلال با فرهاد مجیدی قهرمان شود و من هم به عنوان جزیی از خانواده بزرگ استقلال از چنین اتفاق ارزشمندی ل*ذت ببرم.