سیدعباسی: برای مددی آرزوی سلامتی می کنم ولی چرا کسی پیگیر کارها نیست؟

• نویسنده موضوع Diyar♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 96
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
استقلال چند سال است که شرایطش نگران‌کننده شده و هر عزل و نصبی در این باشگاه صورت می‌گیرد، بدون برنامه است.
هافبک اسبق استقلال در خصوص غیبت سه بازیکن در سفر این تیم به امارات به دلیل مسائل مالی عنوان کرد: واقعا از این موضوع تعجب کردم، البته من امسال پیگیر کار حسین مرادمند بودم و مشکلات او را به خوبی می‌دانم.
در حق این بازیکن بدقولی صورت گرفته و در خصوص مظاهری و دانشگر اطلاع زیادی ندارم.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Diyar♡

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
البته من این اقدام بازیکنان را نه تایید می‌کنم و نه تکذیب، ولی باید مسائل را در دو زاویه مورد بررسی قرار بدهیم.
وقتی یک بازیکن تصمیم می‌گیرد با تیمش به کشور دیگری نرود، قطعا کارد به استخوانش رسیده و تمرکز فکری ندارد، اما از سوی دیگر هم شاید با تعصبات رنگی به این موضوع نگاه شود.
نظر من این است که مسئولان باید نوعی تعامل می‌کردند و تدبیری انجام می‌دادند که 3 بازیکن در تهران نمانند چون هوادار استقلال با این شیوه ضربه می خورد.

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
شما فکر می‌کنید مجیدی دوست داشت ریگی از تیمش برود؟ متأسفانه باید بگویم برخی‌ها که ادعای افشاگری هم دارند، در اظهاراتشان ملاحظه می‌کنند و هوادار استقلال را نادیده می‌گیرند.
این اقدامات خوب نیست و اگر واقعا مسأله‌ای در باشگاه و تیم وجود دارد بهتر است هواداران در جریان آن قرار بگیرند.
من خودم در این تیم بازی می‌کردم و مشکلات زیادی را تجربه کردم، اما مردم در بیرون از گود نشسته‌اند و شاید همه مشکلات را ریز به ریز درک نکنند.
من برای احمد مددی آرزوی سلامتی می‌کنم و امیدوارم او هرچه سریع‌تر از بیماری خلاص شود، اما در این برهه احساس استقلال نیاز به این دارد و حداقل دو سه نفر باید در باشگاه استقلال حضور داشته باشد تا کارها را رتق و فتق کند نه اینکه این شرایط به وجود بیاید و کار به جایی برسد که 3 بازیکن با تیم به امارات نروند.

بالا