معرفی کشور نیکاراگوئه

• نویسنده موضوع Sosano.o
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 42
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529
در سفر به کشور نیکاراگوئه همیشه یادتان باشد فصلی را انتخاب کنید تا شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری رساند. برای همین بسیار مهم است که بتوانید شرایط آب و هوایی را ارزیابی کنید. در نیکاراگوئه گرما در نواحی پست دیده می شود و شرایط خنکی در ارتفاعات رویت می شود؛ بنابراین دستتان در انتخاب باز است. اگر با هوای خنک راحت هستید و کوهنوردی را دوست دارید کشور نیکاراگوئه بهترین انتخاب برای شما خواهد بود. جزیره امتپه یک مکان عجیب و غریب در کشور نیکاراگوئه است، که به دلیل شهرت زیاد خود هرگز تلاشی برای جذب گردشگر نمی‌کند. در این جزیره قله های آتشفشانی گسترده‌ای دیده می شود. به طور کلی در این سرزمین آتش و آب در کنار هم قرار می‌گیرد و همین سبب شده است افرادی که بیماری های لاعلاج دارند به سراغ این منطقه بیایند و از آتش و آب برای شفای خود استفاده کنند. این موضوع بیشتر ریشه در اعتقادات مذهبی دارد. در این جزیره قله های آتشفشانی گسترده‌ای دیده می شود. هزینه سفر به کشور نیکاراگوئه کمی زیاد است؛ این موضوع امکان سفر به کشور نیکاراگوئه را تحت تأثیر قرار می دهد و دردسر ساز می شود. به این ترتیب شما بهتر است پیش از سفر حساب و کتاب خود را داشته باشید، تا سفر برایتان ارزشمند باشد. در صورتی که بخواهید نواحی پست را برای سفر انتخاب کنید فصل بهار گرانترین فصل است. این فصل زیباترین فصل برای گردشگری در کشور نیکاراگوئه محسوب می‌شود. شما به عنوان یک ایرانی برای ورود به کشور نیکاراگوئه نیاز به ویزا ندارید و اقامت 90 روزه با پاسپورت ایرانی در این کشور به شما تعلق می گیرد. سفارت کشور نیکاراگوئه در منطقه سعادت آباد قرار دارد و یکی از بهترین سفارت‌هایی است که می‌توانید بازدید کنید. در زمان ورود به خاک کشور نیکاراگوئه یک سری مدارک از شما خواسته می شود که باید ارائه شود. مثلاً هر شخص باید با خود مدارک شناسایی معتبر داشته باشد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Sosano.o

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

هتل های نیکاراگوئه​

هتل های نیکاراگوئه

برای اجاره خانه در نیکاراگوئه بهتر است در ابتدا آمار هتل‌ها و نرخ و شرایط و امکانات هر یک را داشته باشید؛ به این ترتیب انتخاب منطقه مسکونی برای شما بسیار آسان می شود و می توانید از هتل های جذاب این بخش استفاده کنید.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529
یکی از هتل های بسیار خوب در کشور نیکاراگوئه هتل بست وسترن ل*اس مرسدس ماناگوآ است که در منطقه ماناگوآ و در فاصلۀ 6.9 مایلی تا مرکز شهر قرار دارد. فاصلۀ این هتل تا فرودگاه 0.1 مایل است و بهترین هتل برای گردشگری محسوب می شود.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529
هتل الحمیرا یکی از هتل های سه ستارۀ نیکاراگوئه محسوب می شود، که 26 مایل تا مرکز و در حدود 21 مال تا فرودگاه فاصله دارد. این هتل از معماری تاریخی خاصی استفاده کرده است و شرایط دیدنی جذابی دارد.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529
هتل لوس رابلس در این کشور نیز در لیست هتل های سه ستاره است. این هتل طراحی بسیار زیبایی دارد. در حیاط این هتل یک دریاچه جذاب دیده می‌شود که با سنگ فرش های خاصی پوشیده شده و در بخش های شمالی هتل نیز درختان گسترده ای رویت شده است. فاصله این هتل تا مرکز شهر 2 مایل است.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

بیماری ها و واکسن های مورد نیاز قبل از سفر به نیکاراگوئه​

بیماری ها و واکسن های مورد نیاز قبل از سفر به نیکاراگوئه

ویروس زیکا یکی از بیماری های بسیار رایج در کشور نیکاراگوئه است که در زنان باردار باعث سقط جنین می‌شود. این بیماری از طریق نیش پشه نیز به افراد منطق می شود و اقدامات لازمی نیاز است که این ویروس منتقل نشود.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529
بهتر است پیش از سفر به کشور نیکاراگوئه از واکسن های CDC و WHO استفاده کنید. این واکسن‌ها برای ایمنی در برار بیماری‌های هپاتیت آ و ب استفاده می‌شود. یک سری بیماری‌های مخصوص که شامل حصبه و تب زرد و هاری و سرخک است در نیکاراگوئه رویت می‌شود. همینطور بیماری های خاصی در زمینه درد های گر*دن و عارضه‌های پوستی با عنوان زونا نیز در این کشور شیوع دارد.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529
در صورتی که از غذا و آب در کشور نیکاراگوئه استفاده ‌کنید، در معرض بیماری هپاتیت آ هستید. در صورتی که از مایعات صنعتی استفاده کنید، در معرض بیماری هپاتیت ب هستید. همینطور تب زرد در این کشور از طریق بیماری های عفونی وارد ب*دن می‌شود. هاری از طریق بزاق حیوانات آلوده وارد ب*دن افراد می‌شود. بهتر است که کمتر با حیوانات در ارتباط باشید.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529
یک سری بیماری های خاص در این کشور در زمینه های آنفولانزا و همینطور بخش های سرماخوردگی ارزیابی می شود. ویروس های مختلفی در این کشور در مناطق سردسیر دیده می‌شود که برای کودکان مشکل ساز خواهد بود. البته که خطرات در بخش های گرمسیری نیز رویت شده است.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

خطرات احتمالی برای گردشگران در نیکاراگوئه​

خطرات احتمالی برای گردشگران در نیکاراگوئه

خطر رانندگی بد و تصادفات بسیار در کشور نیکاراگوئه دیده می‌شود و این مسئله گردشگران را نگران کرده‌است. گردشگران معتقد هستند که رانندگان به هیچ عنوان دقت نمی‌کنند و همیشه به سرعت زیاد علاقه دارند. تصادفات زیادی در این کشور دیده می‌شود و کودکان بسیار در معرض این خطرات هستند.

بالا