خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

روانشناسی شخصیت شناسی از روی نگاه

• نویسنده موضوع Matthew
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 209
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Matthew

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
کیف پول من
1,861
به گزارش آلامتو به نقل از ایسنا؛ تاکنون بارها این ضرب المثل را شنیده ایم که “رنگ رخساره خبر می‌دهد از سر درون” و اینکه چشم‌ها دریچه‌ای به روح محسوب می‌شوند. حالت چشمان و نگاه شما حقایق شخصیتی شما را به راحتی فاش می‌کنند.

حالت چشمان افراد با یکدیگر متفاوت است و در واقع کلیدی برای یافتن شخصیت آنها محسوب می‌شود. در این مطلب حالت‌های مختلف چشم و شخصیت‌های متفاوت افراد براساس آن معرفی می‌شوند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Matthew

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
کیف پول من
1,861
1. افراد با چشمان بزرگ و نگاه کودکانه، افرادی پذیرنده هستند. چشمان بزرگ همچنین بیانگر خلاقیت و احساسات تند و گرم است.

Matthew

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
کیف پول من
1,861
2. افراد دارای چشمان کوچک و باریک بسیار دقیق و باهوش بوده و ترجیح می‌دهند تنها باشند.

3. چشمان گرد حاکی از افرادی خلاق و خیال پرداز است. آنان دمدمی مزاج و بداخلاق هستند.

Matthew

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
کیف پول من
1,861
4. چشم بادامی‌ها نیز محتاط و مهربان هستند. این افراد زندگی متعادل داشته و مثبت اندیشند.

5. همچنین چشمان نزدیک به یکدیگر نشان می‌دهد فرد مورد نظر فردی سنتی و مقاوم در برابر تغییرات است. این فرد منضبط و دقیق است.

Matthew

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
کیف پول من
1,861
7. چشمان گود هم نمایانگر رمانتیک بودن و خوش‌بین بودن است.

8. چشمان ب*ر*جسته نشان می‌دهد فردی حساس، دوست‌داشتنی و دارای طبیعت نگران در مقابل شماست.

Matthew

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
کیف پول من
1,861
9. همچنین افراد با چشمان اریب به سمت پایین افرادی مطیع و بدبین هستند. آنان به راحتی دوست پیدا می‌کنند و دوستی آنان نیز طولانی‌مدت است

10. چشمان اریب به سمت بالا هم نشان می‌دهد فرد مورد نظر خوش‌بین، جاه‌طلب و بذله‌گو است.

Matthew

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
کیف پول من
1,861
بالا